Tillykke til Oxfam IBIS med deres nye cloudbaserede Microsoft Dynamics 365 CRM 🥳

🤝🏻 Vi er superglade for, at vi i samarbejde med Oxfam IBIS, er kommet i mål og de har taget deres nye cloudbaserede CRM-løsning i brug. En løsning der vil mindske behovet for manuelle processor bl.a. i forbindelse med opgraderinger.

🤜🏻 Som en del af opgraderingen fra Microsoft Dynamics 2015 Onpremise til Microsoft Dynamics 365 CRM blev den allerede eksisterende integration til Herobase opdateret således at denne understøttes af Microsoft Dynamics Online.

Oxfam IBIS siger omkring formålet med Herobase integrationen:
”Formålet med integrationen er at skabe et mere fleksibelt og standardiseret system hvor de manuelle arbejdsopgaver er færre og flowet er lettere mellem de to systemer – CRM og Herobase.
Denne integration skal afskaffe de mange manuelle opgaver og give mulighed for at arbejde hurtigere og mere effektivt”.

👌🏻 Oxfam IBIS` løsning er ligeledes beriget med en integration til OnlineFundraising. Cenvations OnlinefundraisingLink vil sikre et stabilt og pålideligt bindeled imellem Microsoft Dynamics 365 og OnlineFundraising. Onlinefundraising vil håndterer de betalingskanaler, der er brug for for at tage imod donationer og medlemsbetalinger. Her vil de høje krav og forventninger til den daglige behandling af medlemmer f.eks. i forbindelse med administration, medlemshvervning og marketing blive understøttet.

🥇 Vores Customer Excellence team vi over de næste 3 år hjælpe Oxfam IBIS med support, vedligeholdelse og videreudvikling af løsningen – så vi glæder os over at det gode samarbejde fortsætter 🙌🏻