Hos Cenvation har vi flere addons og produkter, der kan implementeres i jeres løsning. Vi skræddersyer flere af vores kundeløsninger ved brug af vores addons og produkter.

OnlineFundraisingLink

OnlineFundraisingLink giver dig et stabilt, pålideligt og afprøvet bindeled mellem Microsoft Dynamics CE  og OnlineFundraising.

EASYLink

EASYLink hjælper organisationer, som bruger tid på at gemme e-mails og vedhæftninger fra Outlook.  Med EASYLink bliver både e-mails og vedhæftninger automatisk gemt på sagen, medlemmet eller kunden i Microsoft Dynamics 365 CE

Speedup Pakke

Speedup Pakken er et framework-produkt. Mantraet bag Speedup Pakken er, at kunder som køber en standard udviklingsplatform også vil have en standard løsning. Det får man, hvis man baserer sin løsning på erfaring opnået igennem mange tusinde udviklertimer!

MigrationLink

Ønsker du at flytte dine data Online? Undgå en dyr og risikofyldt migrering af data – MigrationLink hjælper dig med at flytte data Online fra OnPremise

ModulusLink

ModulusLink anvendes til at skabe en pålidelig og stabil forbindelse mellem Modulus og Microsoft Dynamics 365 CE på en afprøvet metode. Det betyder, at ModulusLink flytter forretningskritiske data fra Modulus til Microsoft Dynamics 365 CE, så det er muligt både at se, berige og lave automatiseringer på disse data i Microsoft Dynamics 365 CE.

WorkZoneLink

Automatiser oprettelse og opdatering af forretningskritiske data mellem Microsoft Dynamics 365 CE og Workzone

HerobaseLink

Cenvation og Herobase har i samarbejde udviklet HerobaseLink, som hjælper organisationer og virksomheder med at effektivisere og automatisere kommunikation mellem et eller flere in-house eller outsourcede call-centre og Microsoft Dynamics 365 CE.

Indberetning til SKAT

Generer filer direkte i Microsoft Dynamics CRM til brug til upload hos SKAT.

MobilePay Integration

Få MobilePay transaktioner indlæst direkte i Microsoft Dynamics CRM.

WEB-PortalLink

Mange medlemsforeninger og NGO’er håndbærer oprettelsen af ny medlemmer og bidragsydere. Det betyder lang behandlingstid, manuel indtastning af informationer med risiko for fejl og at filer håndbæres mellem systemer. Dette kan automatiseres via et webbaseret indmeldelsesflow og Microsoft Dynamics CRM.

ApsisLink

Cenvations ApsisLink gør det let at hente vigtige forretningsmæssige informationer ud af Apsis, så du eksempelvis kan anvende disse informationer til at analysere på medlemmernes eller kundernes adfærd og interesser, eller at vaske og verificere data i Microsoft Dynamics CRM\xRM. ApsisLink bliver allerede brugt hos nogle af de største medlemsorganisationer i Danmark.

IDQLink

Virksomheder og organisationer i Danmark bruger mange ressourcer på at holde stamdata opdateret, for at sikre en effektiv kommunikation med kunder eller medlemmer. IDQLink automatiserer dette arbejde.

Skype for Business Link

Cenvation har udviklet et produkt til Skype for Business, så brugeren får præsenteret stamdata på personer i Microsoft Dynamics CRM ved indgående opkald. Brugen af Skype for Business Link minimerer den daglige håndtering og arbejdsgang ved opslag på personer.

SMSLink

Cenvation har udviklet integrationsproduktet SMSLink, som gør det let at sende og modtage SMS’er i Microsoft Dynamics CRM. Produktet giver foreninger og organisationer en ny mulighed for nemt og hurtigt at kommunikere med medlemmer eller interessenter – samt at reagere på indgående SMS-beskeder.

BetterNowLink

For organisationer, hvis forretning er baseret på donationer og fundraising, er det naturligvis vigtigt at have de rette kanaler til dette på plads. En af de kanaler, som kan bruges, er BetterNow. Ved hjælp af BetterNow er det muligt at få en peer-2-peer fundraising løsning med direkte integration til Microsoft Dynamics CRM.

PortalLink

Mange organisationer og virksomheder anvender i dag selvbetjening og webshops og ønsker at beskytte adgangen til data. Cenvation har udviklet PortalLink, som sikrer sikker og pålidelige adgang til data i en kombination af NemID og Microsoft Dynamics CRM.

Net Promoter Score (NPS)

Alle medlemsorganisationer og -foreninger er glade for deres medlemmer. Desværre oplever mange, at medlemmerne ikke er lige loyale. Ved at finde årsagen til hvorfor medlemmerne ikke er loyale, kan man ofte foretage simple tilpasninger som sikrer, at loyaliteten og gennemsnitsmedlemstiden stiger og dermed øger indtjening.

MapVisualizer

Mangler du overblik over dine data? For eksempel over, hvor dine kunder eller medlemmer geografisk er placeret eller hvor dine produkter er blevet afsat? MapVisualizer gør det muligt at visualisere data på et kort i Microsoft Dynamics CRM. MapVisualizer kan blandt andet visualisere den geografiske placering af virksomheder, medlemmer, kontakterpersoner og produkter og kan også bruges sammen med andre standarddata eller udvidelser til Microsoft Dynamics CRM.

DupliGone

DupliGone hjælper organisationer med at identificere dubletter og udvider Dynamics 365 indbyggede dublethåndtering, hvor den kommer til kort. Med DupliGone kan alle data i CRM blive tjekket for dubletter, og ikke blot Firma, Kontaktperson og Kundeemne, som er udgangspunktet i Dynamics 365 egen dublethåndtering. Opsætningen beror både på hvad og hvordan der skal detekteres dubletter.

Anonify

Anonify hjælper organisationer med løbende at overholde GDPR, ved at anonymisere datapunkter rettidigt. Med Anonify kan alle data i CRM anonymiseres baseret på opsætninger, som man selv løbende kan tilpasse via brugergrænsefladen i CRM. Opsætningen beror både på hvem og hvad som skal anonymiseres.

BiQAlertLink

BiQAlertLink hjælper organisationer med at holde data opdateret via BiQ Alert. Med BiQAlertLink kan de ændringer som er identificeret i BIQ Alert blive lagt automatisk ned på de tilsvarende medlemmer og kunder i Dynamics CRM. Det er også muligt at abonnere på ændringer til data for enkeltpersoner og virksomheder direkte via Dynamics CRM.

Ønsker du sparring?

Skriv til os hvis I vil høre mere om, hvordan vi kan hjælpe jeres virksomhed

Kontakt os