Her kan du afmelde ERFA-gruppen fra Cenvation

Hos Cenvation er det altid muligt at afmelde vores ERFA-gruppen. Hvis du ønsker at afmelde dig, skal du indtaste din e-mail nedenfor og derefter trykke på “FRAMELD”. Du vil efterfølgende modtage en bekræftelse pr. mail om at din framelding er gået igennem.

Der kan være mange årsager til du ønsker at afmelde dig, og vi er naturligvis kede af hvis du ikke længere ønsker at modtage vores materiale. For at forbedre vores kundeoplevelse, vil vi derfor høre om hvorfor du afmelder dig vores ERFA-gruppe. Hvis du har lyst er du velkomment til at skrive til os pr. mail med hvad vi kan gøre bedre.

Afmeld ERFA-gruppen via denne formular

Afmeld Cenvations materiale for Kommunikation, Marketing og Rekruttering. Indtast din e-mail, og modtag en bekræftelsesmail fra os.

Tilmeld Cenvations ERFA-gruppe her

Cenvation faciliterer en ERFA-gruppe med Microsoft Dynamics CRM og medlemsorganisationer i centrum. Vi mødes med jævne mellemrum for at tale om aktuelle emner, inspirere hinanden, dele viden og for at netværke.

Tilmeld ERFA-gruppen

Har du en idé til et emne vi skal vende?

Når beslutninger skal tages, er det vigtigt at alle aspekter ved købet, er overvejet. Hos Cenvation har vi fokus på at udvikle materiale der klæder organisationer på til problemstillinger og investeringsdilemmaer.  Står du og savner information der gavner dig og din organisation, kan du kontakte os. Vi leverer information og artikler ud fra efterspørgsel.

Kontakt Kommunikation