Her kan du afmelde kommunkation fra Cenvation

Hos Cenvation er det altid muligt at afmelde vores kommunikation. Hvis du ønsker at afmelde dig Cenvations kommunikation, skal du indtaste din e-mail nedenfor og derefter trykke på “FRAMELD”. Du vil efterfølgende modtage en bekræftelse pr. mail om at din framelding er gået igennem.

Der kan være mange årsager til du ønsker at afmelde kommunikationen, og vi er naturligvis kede af hvis du ikke længere ønsker at modtage vores materiale. For at forbedre vores kundeoplevelse, vil vi derfor høre om hvorfor du afmelder dig vores kommunikation. Hvis du har lyst er du velkomment til at skrive til os pr. mail med hvad vi kan gøre bedre.

Afmeld kommunikation via denne formular

Afmeld Cenvations materiale for Kommunikation, Marketing og Rekruttering. Indtast din e-mail, og modtag en bekræftelsesmail fra os.

Tilmeld kommunikation her

Få overblikket over hvilke kommunikative planer Cenvation har. Tilmeld dig vores Webinarer, læs vores vidensartikler, se vores videoer og deltag i vores ERFA-Møder. Hos Cenvation deler vi viden med (mulige)kunder og samarbejdspartnere, og klæder dem på med brugbare erhvervsinformationer, der er dannet fra vores konsulenters erfaring. Med kommunikationen fra Cenvation er du klædt på til at effektiviserer din organisation.

Tilmeld Kommunikation

Har du en idé til et emne vi skal vende?

Når beslutninger skal tages, er det vigtigt at alle aspekter ved købet, er overvejet. Hos Cenvation har vi fokus på at udvikle materiale der klæder organisationer på til problemstillinger og investeringsdilemmaer.  Står du og savner information der gavner dig og din organisation, kan du kontakte os. Vi leverer information og artikler ud fra efterspørgsel.

Kontakt Kommunikation