Optimale digitale arbejdsprocesser sikres gennem den rette analyse

Analyse

Hos Cenvation lever vi af at analysere og forstå vores kunders behov. Er din virksomhed begrænset grundet et forældet setup eller bare et setup, hvor mulighederne i systemet begrænser jeres arbejdsgange? Det kan være svært at overskue de teknologiske muligheder i forhold til automatisering af processer eller blot hvordan I får sat mulighederne sammen på den mest optimale måde for netop jeres virksomhed. Mulighederne er mange og vi kan hjælpe jer med at finde den optimale løsning for netop jeres virksomhed.

Hos Cenvation har vi specialiseret os i rådgivning inden for digital forretningsudvikling med fokus på at samle jeres forretningssystemer på én platform. Vi kan gennem analyse hjælpe med:

  • Behovsafdækning

  • Procesoptimering

  • Effektiviseringspotentiale

Kort sagt afdækker vores analyser jeres behov for optimering af arbejdsprocesser, som kan effektivisere jeres virksomhed.

Vores analyser tager udgangspunkt i udnyttelse af de nyeste teknologiske muligheder som vi integrerer med Microsoft Dynamics så de passer til netop jeres behov.

Den indledende analyse

Afdækning af jeres behov

Vores rådgivning og IT-løsninger tager altid udgangspunkt i jeres virksomheds unikke behov. Derfor starter alle vores opgaver også med en indledende analyse. I denne analyse, ser vi i fællesskab på de behov I har for at få løst de problemstillinger I har. Analysen tager udgangspunkt i jeres nuværende situation, hvor vi I fællesskab undersøger, hvilke muligheder der er for optimering af IT-processerne så de passer til de behov i har. Vores konsulenter er erfarne og kender de teknologiske muligheder indgående. De vil bruge deres ekspertise og ikke blot lytte til jeres behov, men også udfordre jer i analyseprocessen, så vi sikrer at vi finder frem til de optimale løsningsforslag med udgangspunkt i de teknologiske muligheder.

Vores konsulenter kan skelne mellem must-have og nice-to-have. Hvis kunden ønsker det, vil vi i forbindelse med analysen udarbejde både en løsningsvision, et forslag til projekt- og implementeringsplan og et estimat, så det matcher behov og budget. På denne måde sikrer vi et veldefineret projekt.

Vi er af den overbevisning at de optimale løsninger findes i samarbejde med vores kunder. I analyseprocessen skal I derfor forvente at være en del af processen og deltage i workshops og møder, da vi herved sikrer de optimale betingelser for det videre forløb.

  • Skriftlig konklusion på analysen med vores bud på løsningsforslag

  • Budget

  • Tidsramme

  • Ansvarsfordeling mellem jer – også i det videre forløb

LÆS OM RÅDGIVNING
LÆS OM IMPLEMENTERING

Få den bedste skræddersyede løsning

Gør som mange af landets største organisationer – kontakt os. Vi sidder klar til at designe og producere jeres kommende ERP system. Vi har siden 2013 inspireret organisationer med deres Microsoft Dynamics løsninger.

Kontakt Cenvation