Andre services

Vi tilbyder også andre services. Vores tilbud af andre services er beskrevet nedenfor.

Finder du ikke det du har brug for indenfor Microsoft Dynamics 365, så kontakt også gerne alligevel og lad os se om vi kan finde en løsning.

Migrering fra OnPremise til Online

Cenvation er eksperter i at hjælpe med processen omkring at flytte Microsoft Dynamics CRM/xRM til Online. Går du og overvejer at flytte til Online-versionen, så tag endelig fat i os for at høre mere om vores erfaringer.

Opgradering af Microsoft Dynamics CRM/xRM

Cenvation er eksperter i at hjælpe med processen omkring en opgradering og transformation fra en ældre version af Microsoft Dynamic CRM til Microsoft Dynamics 365, og kan både hjælpe med den tekniske og organisatoriske forankring af løsningen. Går du og overvejer at opgradere fra en ældre version af Microsoft Dynamics CRM til Microsoft Dynamics 365, og eventuelt ønsker at flytte til Online-versionen, så tag endelig fat i os for at høre mere om vores erfaringer.

Mange organisationer har endnu ikke opgraderet deres OnPremise Microsoft CRM/xRM-løsning til den nyeste 365-version. Der er lavet mange forbedringer til Microsoft Dynamics CRM siden version 4.0.

Tilstandsrapport for Microsoft Dynamics CRM/xRM

Cenvation tilbyder to forskellige tilstandsrapporter med forskellige detaljegrad: Standard og Enterprise. Formålet og omfanget af rapporterne er forskelligt, og dermed bør man også vælge den rapport som passer bedst til ens behov. Rapporternes formål og indhold er beskrevet i artiklen, som kan downloades her.

Få den bedste skræddersyede løsning

Gør som mange af landets største organisationer – kontakt os. Vi sidder klar til at designe og producere jeres kommende ERP system. Vi har siden 2013 inspireret organisationer med deres Microsoft Dynamics løsninger.

Kontakt Cenvation