Cenvation ønsker alle en rigtig glædelig jul og et godt nytår 🎄🎅🏼✨

I den forbindelse vil vi gerne takke for det gode samarbejde med både kunder og samarbejdspartnere i et år, hvor vi har leveret kvalitetsløsninger til organisationer, NGO’er og fagforbund. Endnu et år er gået, hvor vi i samarbejde med kunder og samarbejdspartnere har effektiviseret og optimeret arbejdsgange 🤝🙌🏼

2021 har på mange måder været et turbulent år. Trods en Coronastart på året har vi i takt med genåbningen af vores samfund også kunne byde velkommen til seks nye kolleger.

I løbet af 2021 har vi for en stund også kunne skifte kundesamtaler og samskabende dialoger på Teams ud med fysiske møder – en forandring vi har nydt stor glæde af – selvom vi den seneste tid har måtte gå tilbage til Teams og vidensdeling over afstand. I den forbindelse vil vi takke vores kunder for den indstilling og omstillingsparathed, de har udvist i forhold til Corona. En fleksibilitet der har sikret, at kvaliteten af de leverede løsninger lever op til vores konsulenters høje krav.

Vi har i år også kunne åbne et nyt spændende kapitel i vores kommunikation. Vi er startet på – månedligt – at udgive informerende vidensartikler og afholde værdigivende webinarer.

Hos Cenvation vil vi nu kigge mod horisonten og se frem til et 2022, hvor nye ansigter, spændende projekter, og givende samarbejder venter – vi glæder os til at kunne dele endnu mere med jer i 2022 🤩

Vi håber, at alle får en rigtig god og sikker jul – pas på hinanden 😷🎄🎅🏼