Cenvations kandidatbank – din vej til nye karrierer muligheder

Læg dine informationer i vores kandidatbank og deltag i konkurrencen om en Apple iPad Air 2022

Værdi: kr. 6.699,- kr.

I Cenvation søger vi løbende efter nye og spændende profiler til at være en del af vores team. Ønsker du at holde dig opdateret på åbne stillinger, og vil du være en del af vores kandidatbank så indsæt dine informationer nedenfor.

Hvad vil det sige at være en del af vores kandidatbank?

Ligger dine informationer i vores kandidatbank viser du os, at du ser Cenvation som en interessant og mulig arbejdsplads, og det er vi naturligvis enormt stolte over. Vi vil løbende se kandidatbanken igennem og matche profiler med kommende job muligheder.

Vinderen udtrækkes blandt alle, som har lagt deres informationer i Cenvations Kandidatbank i forbindelse med uddannelsesmesser i foråret 2022. Vinderen vil blive udtrukket tilfældigt d. 1. maj 2022, og vil få direkte besked efter lodtrækningen. Præmien vil kunne afhentes på Cenvations kontor i København K efter nærmere aftale.

Kandidat information

Ja tak*. Cenvation er dataansvarlige for de oplysninger, som du giver ved oprettelse i kandidatbanken. Ved at trykke Send gives samtykke til at Cenvation må opbevare de oplyst data, samt at vi må kontakte dig omkring relevante ledige stillinger. Du kan til en hver tid få slettet dine oplysninger i kandidatbanken. Ønsker du dette sendes en mail til; job@cenvation.com

Se vores Privatlivs- og Cookiepolitik her.