Vi har glædet os til at kunne løfte sløret for vores tre nye produkter, som hedder henholdsvis DupliGone, Anonify & BiQAlertLink. 🤩

📣DupliGone: hjælper organisationer med at identificere dubletter og udvider Dynamics 365 indbyggede dublethåndtering, hvor den kommer til kort. Med DupliGone kan alle data i #CRM blive tjekket for dubletter, og ikke blot Firma, Kontaktperson og Kundeemne, som er udgangspunktet i Dynamics 365 egen dublethåndtering. Opsætningen beror både på hvad og hvordan der skal detekteres dubletter.

📣Anonify: hjælper organisationer med løbende at overholde #GDPR, ved at anonymisere datapunkter rettidigt. Med Anonify kan alle data i CRM anonymiseres baseret på opsætninger, som man selv løbende kan tilpasse via brugergrænsefladen i CRM. Opsætningen beror både på hvem og hvad som skal anonymiseres.

📣BiQAlertLink: hjælper organisationer med at holde data opdateret via BiQ Alert. Med BiQAlertLink kan de ændringer som er identificeret i BIQ Alert blive lagt automatisk ned på de tilsvarende medlemmer og kunder i Dynamics CRM. Det er også muligt at abonnere på ændringer til data for enkeltpersoner og virksomheder direkte via Dynamics CRM.

📖 Du kan læse om de nye produkter her:  https://www.cenvation.com/addons-og-produkter/

Er du nysgerrig på hvordan disse produkter kan implementeres i jeres Microsoft Dynamics 365 CRM, så tag endelig fat i os – vi er altid klar til en afklarende snak om jeres muligheder: https://lnkd.in/epcZj72