Nyheder2023-09-11T13:17:13+01:00

Nyheder fra CRM konsulenterne

CRM konsulentens nyheder, her finder du Cenvations seneste nyheder. Vi udgiver jævnligt indlæg både her, og på de sociale medier, hvor vi bringer historier fra vores konsulenters arbejde hos kunder og samarbejdspartnere.

Tilmeld/Afmeld kommunikation her

Få overblikket over hvilke kommunikative planer Cenvation har. Tilmeld dig vores Webinarer, læs vores videns artikler, se vores videoer og deltag i vores ERFA-Møder. Hos Cenvation deler vi viden med (mulige)kunder og samarbejdspartnere, og klæder dem på med brugbare erhvervsinformationer, der er dannet fra vores konsulenters erfaring. Med kommunikationen fra Cenvation er du klædt på til at effektiviserer din organisation. Ønsker du ikke længere at modtage vores nyheder kan du afmelde kommunikation nedenfor.

Tilmeld Kommunikation
Afmeld Kommunikation

Har du en idé til et emne vi skal vende?

Når beslutninger skal tages, er det vigtigt at alle aspekter ved købet, er overvejet. Hos Cenvation har vi fokus på at udvikle materiale der klæder organisationer på til problemstillinger og investeringsdilemmaer.  Står du og savner information der gavner dig og din organisation, kan du kontakte os. Vi leverer information og artikler ud fra efterspørgsel.

Kontakt Kommunikation
Go to Top