Customer Excellence sikrer at jeres løsning tilpasses fremtidige behov

Customer Excellence

Målet med Customer Excellence – support og vedligeholdelse – er at sikre driftssikre systemer, som virker for jeres medarbejdere. Vi tilbyder derfor alle en aftale om support og vedligeholdelse af jeres IT-systemer.  Derudover ønsker vi, at vores kunder oplever en glidende overgang fra projektoverlevering til daglig drift. Selvom systemerne er testet inden overlevering, er det rart at have support af sit nye IT-system efterfølgende.

Derfor kan vi levere alt den support I måtte have behov for. Om det er hurtigt tilpasning af funktionalitet, man finder ud af skal ændres efter ibrugtagning eller det er hjælp til at uddanne medarbejderne i brugen af systemet, så har vi dygtige konsulenter som er specialiseret i netop dette. Vi tilbyder som udgangspunkt fire forskellige produkter, som I som kunde kan vælge mellem afhængig af hvilket behov I har. Du kan få et overblik over vores fire løsninger nedenfor.

Fælles for alle vores produkter er, at vi prioriterer hurtig sagsbehandlingstid og svarer altid inden for 24 timer, og er det en kritisk henvendelse for jer, så kan du forvente svar i løbet af 4 timer. Vi prioriterer dette, da vi ved hvor vigtige jeres IT-systemer er for forretningen og hvor stort behov der derfor er for at de virker efter hensigten.

Produkter i Customer Excellence

As You Go

As You Go er produktet til den virksomhed, som gerne vil have muligheden for support og vedligeholdelse, men som ikke ønsker at binde sig til faste ydelser. Her er konceptet, at man ikke har nogle forpligtelser, men betaler som behovet opstår. Her stiller vi følgende services til rådighed for jer:

  • Online sagshåndteringssystem. Man må anvende vores sagshåndteringssystem og der er ingen begrænsning på antal brugere.​
  • Løbende timeoversigt. Der sendes ugentlig én mail med oversigt over forbrugte timer, hvis der er brugt timer siden sidste fakturering.​
  • Online fakturaspecifikation.​
  • Årlig tilfredshedsundersøgelse. Der sendes minimum én tilfredshedsundersøgelse til alle oprettede brugere per år for at sikre feedback og et godt samarbejde.​
  • Adgang til vores ERFA-gruppe

Cooperation

Cooperation er en såkaldt ”klippekortsordning”. I skal vælge Cooperation, hvis jeres virksomhed ønsker at tilkøbe et antal timer, f.eks. 50, 100 eller 200, som I så kan bruge efter behov. Fordelen er at udgiften er betalt og man dermed slipper for løbende at tilpasse ens budget. Herudover øger vi også vores engagement, så I udover de services fra ”As You Go” får nedenstående services stillet til rådighed:

  • Fælles løbende prioritering af sager. Der afholdes med faste intervaller samarbejdsmøder med fokus på prioritering af forretningens ønsker​
  • Tildeling af Single Point Of Contact (SPOC). Man får tildelt en fast kontaktperson, som man kan henvende sig til i tilfælde af spørgsmål og kommentarer.​

Flatrate

Flatrate er produktet til jer som ønsker On-Site support på en deltidsløsning. Her laves en individuel aftale om engagement, hvor der kan aftales fra to dage om måneden og opefter. Timerne kan efter behov rykkes efter aftale med os. Udover alle services fra tidligere nævne produkter inkluderer ”Flatrate”:

  • Sikring af forretningsviden internt hos Cenvation. Selv i Cenvation kan vi blive syge eller holde ferie – Cenvation sørger automatisk for løbende intern uddannelse af nye medarbejdere i jeres løsning, så vigtig forretningsviden ikke går tabt.
  • On-Site Support. Der er On-Site Support de to dage om måneden, og ved opgaver, som er en hel dags varighed

Team

”Team” er vores all-in produkt inden for support og vedligeholdelse. Her laves et team, der løbende kan skaleres efter behov. Minimum aftag er mere end én person fuldt allokeret minimum et år (25 arbejdsdage månedligt i minimum ét år).

LÆS OM IMPLEMENTERING

Vil du høre mere om Customer Excellence?

Skriv til os hvis I vil høre mere om, hvordan Customer Excellence kan hjælpe jeres virksomhed

Kontakt Os