Dynamics 365 Marketing – har du styr på jeres kunderejseforløb? Foregår din markedsføringsprocesser manuelt? Med Dynamics 365 automatiserer du flows, og effektiviserer din markedsføring!

Hos Cenvation har vi har lavet QuickGuiden der præsenterer dig for flere af styrkerne ved Dynamics 365 Marketing, heriblandt automatiserede kunderejseforløb! Genopfrisk din viden om marketingsmodulet fra Microsoft, eller få ny viden der kan tilføre værdi til din markedsføring.

Det får du i QuickGuiden

  • Gennemgang af produktet – Kend marketingsmodulet

  • Kernefunktioner – Kend de største fordele ved Marketing til dit CRM

  • Indsamling af kundedata – Massere af værktøjer der giver mere data i folden

  • Brugsscenarier – Se på scenarier fra kunder

Introduktionen af din QuickGuide – Kernefunktioner der gør du skal vælge Dynamics 365 Marketing

En af Dynamics 365 Marketing overordnede kernefunktioner er … Segmenter. Segmenter er grupperinger af jeres kunder, der er baseret på et til flere fællestræk/kriterier såsom bopæl, aldersgruppe og køn. En anden kernefunktion er de mange marketingsaktiviteter der kan distribueres fra Dynamics 365, hvor du kan skræddersy kunderejsen med E-mails, Nyhedsbreve, Websider, Spørgeskemaer osv. Kundekampagneforløbet (Customer Journey) er også en kernefunktion, der dækker over planlægningen og udsendelser af dine marketingsmaterialer. Dine forløb automatiseres og dit materiale kan udsendes til konkrete segmenter.

Udfyld formularen, og modtag din QuickGuide indenfor en arbejdsdag

Ja, tak*. Jeg tilmelder mig Cenvations event og nyhedsbrev.

For at give give dig indholdet du ønsker, skal vi gemme og behandle dine personlige data.  Vi bruger disse til at til at kontakte dig om nyheder, events og andre aktiviteter der er relevante for abonnementer. Ved at indsende giver du samtykke til, vi analyserer dine personlige data, for at kunne tilpasse vores kommunikation til din adfærd og præferencer.

Du kan til en hver tid få slettet dine oplysninger. Ønsker du dette sendes en mail til: kommunikation@cenvation.com

Se vores Privatlivs- og Cookiepolitik her.

Se vores kommende og tidligere events

Hold dig opdateret, se og tilmed dig vores webinarer og ERFA-Møder der informerer og inspirerer.

Til Events