Som en del af itm8 får vi relationer der styrker vores digitale løsninger

Som del af itm8-familien, skaber vi endnu tættere relationer til endnu flere kunder. Som medlem af itm8-familien, kan vi bistå kunder og samarbejdspartnere indenfor en bred vifte af opgaver.

itm8 – En familie af stærke brands

itm8 har flere af IT-branchens specialister i deres portofolie, hver med hvert deres ekspertiseområde. Det gør os i stand til at tilbyde komplette IT services til kunder i og omkring Danmark.

Læs mere om ITm8

Emineo

Med fokus på Oracle-teknologi, er Emineo eksperter indenfor drift af databaser, ydelsesproblemer og licensregler. Emineos har støttet kunder siden 1997 på flere platforme både Onpremise og Cloud.

Improsec

Specialisterne indenfor IT-sikkerhed samt dygtige rådgivere ved implementeringsprojekter af organisatoriske- og tekniske løsninger.

Me’ning

Eksperter i Microsoft løsninger med Modern Workplace, Customer Engagement, Data og analyse. Me´ning bygger brugercentraliserede digitale løsninger, der er 100% tilpasset virksomheden, deres brugere og deres medlemmer.

CloudTeams

CloudTeams er specialister indenfor implementering af virksomheders cloud-løsninger. CloudTeams eksperter bistår deres kunder, lige fra første tanke til udviklingen af Cloud-strategier.

Mentor IT

Mentor IT leverer de bedste IT-oplevelser, når de outsourcer kunders IT-løsninger. De tilbyder blandt andet services indenfor IT-sikkerhed og IT-outsourcing.

Miracle42

Som specialister indenfor databasehåndtering, deres kernekompetencer ligger i udvikling, test, rådgivning og drift.

Copenhagen Software

Konsulenthus med speciale indenfor digital transformation, som er eksperter inden Azure, integrationer og API’er. Copenhagen Software rådgiver kunder indenfor IT-arkitektur, teknologi og implementering.

Progressive

Specialister indenfor rådgivning af IT-strategier. I Progressive finder du en samarbejdspartner, der også kan varetage driften af dine IT-løsninger.

Sotea

Mangler du en IT-afdeling? Så mangler du Sotea. De agerer IT-afdeling for en lang række kunder landet over. Med en fastpris på alle deres ydelser, er de et oplagt valg, for virksomheder der ønsker at outsource deres IT.

Addpro

En af nordens førende cloud- og applikationsudbydere. Ekspertise og kompetencer gør, at Addpro kan løse komplicerede og indflydelsestunge udfordringer, for kunder i Skandinavien.

ITRelation

IT Relation er en førende virksomhed med ekspertise i IT-sikkerhed, IT-outsourcing og Cloud Transformation. IT Relation styrker deres kunders digitaliseringsprojekter.

Bare rolig, vi er stadig Cenvation som I kender os

Med en familie i itm8’s størrelse, får vi mulighed for at hjælpe kunder i endnu flere brancher, når deres forretning skal digitaliseres og optimeres via Microsoft-løsninger.

Læs mere om ITm8