IT-projekter med brugerinddragelse – skal du snart i gang med et af dem? eller leder du efter inspiration til det næste? Så er vores event et godt sted at kigge, vi giver nemlig gode råd og smarte tricks til at komme igennem IT-projekter, hvor løsningen skræddersyes brugere.

I et erhvervsliv hvor det er vigtigt, at brugere tager nye systemer til sig, har brugerinddragelse vundet sit indpas i IT-projekter. I videoen fra vores Webinar med titlen Fra Spadestik Til Løsning, kommer vi med indspark og forslag – baseret på vores erfaring og viden – til hvordan IT-projekter kan løses, samtidig med brugere involveres i projektet.

En erfaren herre indenfor projektledelse gennemgår Cenvations projektplan, og kommer samtidig med tricks til hvordan brugere – succesfuldt – kan inddrages i IT-projektet. Du får smidt viden efter dig, som du kan drage inspiration af, når du skal i gang med det næste IT-projekt.

IT-projekter handler grundlæggende om to ting

  • Øge indtjeningen gennem mere salg

  • Effektivisering af arbejdsprocesser for at spare penge

Men hvor starter man?

Se webinaret, hvor vi klæder dig på med vores indsigter. Du får nogle værktøjer, så du lettere kan manøvrere rundt i IT-projektets faser, og kan tage stilling til hvordan IT-projektet skal tackles.

Hvorfor brugerinddragelse?

Brugerinddragelses indflydelse på IT-projektløsninger, har for længst vist sin værdi. Ved god brugerinddragelse designer du en løsninger, ud fra slutbrugerens oplevelser, viden, og efterspørgsler. Med solid brugerinddragelse oplever vi oftere at vores løsninger – problemfrit – implementeres i organisations arbejdsproces.

Agenda for seminaret

  • Forundersøgelse

  • Analysen lægger fundamentet

  • Designet tegner løsningen

  • Byg kvalitet

  • Test løsningen tilstrækkeligt

  • Produktsætning

Praktisk Info

  • Længde: 60 minutter

Få videoen Spadestik til Løsning tilsendt

Brugerinddragelses indflydelse på IT-Projekter er slående. Ved at skræddersy løsninger direkte til slutbrugeren, opnår projektejere en lang nemmere implementering. Brugerinddragelse er det nye sort, og har snart været det i et stykke tid. Hos Cenvation stræber vi efter kvalitet i vores udførte projekter.

Få Videoen

Læs artiklen om IT-projekter og brugerinddragelse

Læs vores artikel Fra Spadestik til Løsning, hvor vi har fokus på IT-projekter og god brugerinddragelse. Vi gennemgår vores detaljerede projektplan, så du får inspiration og viden til dit næste projekt.

Læs artiklen

Mød din vært

Brian Steensgaard

CEO & CRM-ekspert

Ønsker du sparring?

Skriv til os hvis I vil høre mere om, hvordan vi kan hjælpe jeres virksomhed

Kontakt Os