Skal CRM’et flyttes en tur fra serveren i kælderen, til en Cloud-løsning i skyen? Giv din organisation det bedste beslutningsgrundlag, med  inspiration og viden om de to måder at have CRM på. I vores webinar stiller vi skarpt på Cloud-CRM og dets fordele!

I skrivende stund, står CRM-markedet med muligheden for at købe en Online CRM-licens til en pris tilsvarende Onpremise versionen. På baggrund af den lave pris, er virksomheder og organisationer derfor startet på, at overveje om det er blevet tid til at flytte CRM’et.

I Cenvations event om Onpremise- og Online-CRM deler vi vores viden, om Cloud-CRM og dets fordele kontra Onpremise-CRM. Vores CEO og specialist indenfor CRM er din vært, der deler ud med en håndfuld indsigtsrige råd, informationer, og markedsfordele ved begge løsninger.

Onpremise & Online

CRM-systemer kommer i mange forskellige afskygninger, så hvad menes der egentlig med Onpremise- og Online-CRM? Onpremise-CRM er når dit CRM-system er fysisk i din organisations bygning – eksempelvis på en server i kælderen. Online-CRM er det modsatte, her ligger dit CRM-system som en Cloudløsning på Microsofts Servere. Begge typer CRM-løsninger har deres fordele, med Online-CRM kan du eksempelvis spare pladsen ved den fysiske løsning.

Agendaen

  • Hvad er forskellen på at være Onpremise og Online? – Styrker og Svagheder

  • Hvordan kommer vi fra Kælder og op i Skyen? – Hvem skal migrere til Online-CRM

Praktisk Info

  • Længde: 60 Minutter

Få videoen Fra Kælder til Sky tilsendt

Hos Cenvation tror vi på, at organisationer med et skræddersyet CRM-system optimerer deres præstation. Derfor er det vigtigt, at tage stilling til hvilken løsning der er ideel for netop din organisation. Skal du have CRM-systemet gemt nede i kælderen? eller vil du have en moderne digital løsning i skyen? Der er fordele ved begge – se vores video og hvor vi gennemgår dem.

Få Videoen

Har du læst artiklen om OnPremise- og Online-CRM?

Læs vores artikel om samme emne, og få viden omkring fordelene og ulemperne ved Onpremise- og Online-CRM. I artiklen Fra Kælder til Sky, sammenligner vi de to CRM-løsninger, så du bliver klædt på med relevant information.

Læs artiklen

Mød din vært

Brian Steensgaard

CEO & CRM-ekspert

Ønsker du sparring?

Skriv til os hvis I vil høre mere om, hvordan vi kan hjælpe jeres virksomhed

Kontakt Os