Microsoft Dynamics 365 Customer Service

Microsoft Dynamics 365 Customer Service er modulet, der strømliner sagsbehandlingsforløbet med hjælp fra automatisering og et bredt udvalg af værktøjer. Med Customer Service kan I levere høj kundeservice, samt skabe loyalitet med kundekredsen, samarbejdspartnere og ansatte. Med Microsoft Dynamics 365 Customer Service giver I afdelinger overblikket over igangværende sager, alt imens jeres processer optimeres, når medarbejderne arbejder ud fra én og samme måde.

Helt grundlæggende… Hvad er en sag?

Vi oplever ofte, at definitionen af sager varierer alt efter organisationen der arbejdes med. Heldigvis har Microsoft haft de mange definitioner med i overvejelserne, da de designede Customer Service. Produktet er nemlig generelt, der betyder, at sagerne kan tilpasses efter jeres krav og forventninger.

Customer Service sagsforløb

Customer Service – arbejd effektivt!

Når I kender sagstypen, der kommer ind via jeres kanaler, kan sagerne uddelegeres til de korrekte ansatte. Uddelegér eksempelvis Gennemlæsning af kontrakt, opsigelse, eller noget helt tredje, til de medarbejdere, der har de bedste kompetencer til at bistå sagerne. Sagerne kan oprettes automatisk, eksempelvis gennem jeres kanaler såsom, formularer på hjemmesider, Microsoft Portaler, eller via E-mails.

Levér god kundeservice – til alle kunder!

Når en sag lander i systemet, oprettes begivenheder på kommunikationslisten for den pågældende sag. Ansatte kan hurtigt, danne et overblik over den enkelte sag, baseret på de begivenheder, der er på sagens kommunikationslise. Forbi er tiden, hvor kunden skal gengive sin historie igen og igen til forskellige sagsbehandlere. Med informationerne på kommunikationslisten sparer I tid – både for jeres ansatte, men også for jeres kunder.

Arbejd struktureret – Ensret arbejdsrutinen

Med Customer Service som jeres sagsbehandlingsværktøj, peger I skibet en og samme retning. Når ansatte anvender Customer Service i sagshåndteringen, vil I få lagt rammerne, der reducerer chancen for fejl.

Opsæt arbejdsprocesser

I kan med Customer Service, opsætte arbejdsprocesser, enten som Standard eller Custom. Valget afhænger af forretningsbehovet og kompleksiteten af arbejdet.

Automatiser arbejdsprocesserne

Arbejdsprocesser, arbejdsgange og workflows kan automatiseres og effektiviseres ved at anvende den arbejdsproces-wizard, der medfølger Microsoft Dynamics 365 CE. Eksempelvis kan I sætte en arbejdsproces op til at sende en e-mail til en medarbejder eller medlem/kunde, når en sag oprettes eller hvis status på sagen ændres.

Sagstyper vi har arbejdet med:

Få fordelene med Microsoft Dynamics 365 Customer Service

Med Dynamics 365s forøgede kundeindsigt, kan I levere effektiv sagshåndtering med det samme.

360 graders information om hver kunde – Få et unikt overblik over de enkelte sager gennem den visuelle brugergrænseflade

Minimer kundens sagsforløb – Vejen fra henvendelse til handling har aldrig været kortere

EASYLink – Gør sagshåndteringen endnu smartere

Vi har udarbejdet vores eget produkt – EASYLink – der fokuserer på at lette dokumenthåndteringen i jeres sagshåndtering. Produktet gør det muligt for jeres ansatte at “løfte” dokumenter af e-mails, så I kan journalisere og dokumentere alt direkte fra Outlook.

Læs mere om EASYLink

Få den bedste skræddersyede løsning

Gør som mange af landets største organisationer – kontakt os. Vi sidder klar til at designe og producere jeres kommende xRM system. Vi har siden 2013 inspireret organisationer med deres Microsoft Dynamics løsninger.

Kontakt Cenvation