Vil du have ansvaret for at gennemtænke og udføre marketingstrategien baseret på eksisterende og nye kundevendte aktiviteter? Cenvation er på en spændende vækstrejse, og leder efter en forretningsudvikler med flair for marketing til en nyoprettet stilling.

I 2020 blev Cenvation tildelt Børsens Gazellepris, og det er Cenvations mål fortsat at vækste 25 % årligt. Denne vækst skal opnås organisk og uden at sætte professionalisme, troværdighed og kvalitet over skyr. Du bliver en stor del af at opnå dette mål.

Vi søger en fagligt stærk og kreativ forretningsudvikler, der kan udvikle Cenvations marketingaktiviteter, samt skabe indhold og annonceringer, som tiltrækker nye kunder, og udbreder kendskabet til os.

Som forretningsudvikler skal du gennem kendskab til vores kunder og med kundevendte aktiviteter sikre, at Cenvation fremstår konsistent og professionel på tværs af alle kanaler. Du får ansvaret for at udvikle marketingstrategien og føre den ud i livet. Du bruger dine stærke kommunikative evner til at sikre, at Cenvations budskab fremstår klart og tydeligt, så kunderne forstår, hvilken værdi Cenvation skaber. Du skal derfor forvente en bred vifte af opgaver og mange berøringsflader, bl.a. for at sikre sammenhæng mellem både digitale indsatser og anden leadgenerering, som eksempelvis at afholde og følge op på webinarer, events og ERFA-møder.

Da det er en nyoprettet stilling, får du mulighed for i samspil med ledelsen at sætte dit eget præg på, hvad marketingdisciplinen skal indeholde for at støtte op om salgsindsatsen og den langsigtede strategi.

Din profil:

  • Du har som minimum et par års relevant erhvervserfaring med forretningsudvikling kombineret med marketing.
  • Du har en relevant kandidatuddannelse inden for eksempelvis kommunikation og/eller marketing.
  • Du har erfaring med leadgenerering og ved, hvad der virker bedst.
  • Du har projektlederevner og er i stand til at udvikle, gennemføre og evaluere planlagte aktiviteter
  • Du er en dygtig og kreativ tekstforfatter, og brænder for at skabe indhold, som fanger opmærksomheden og giver brugerne lyst til at engagere sig.
  • Du er fortrolig med data og dataanalyse og kan omsætte dit arbejde med data til nye initiativer
  • Du brænder for at udarbejde content, e-mail marketing og ønsker at lære at lave automatiserede flows i Dynamics CRM, ClickDimensions eller lignende marketingsystem
  • Du er passioneret omkring digital annoncering på sociale medier og Google, og du er ønsker at lære WordPress, Google Analytics og Google Ads
  • Du er parat til at sætte dig ind i GDPR, og at få styr på markedsføringsloven
  • Du er parat til at være en del af et fagligt stærkt hold, hvor lysten til både at levere og til at lære undervejs er i højsædet.

Om os:

Navnet Cenvation er en sammentrækning af Customer Centricity og Innovation. Vi er en kundeorienteret virksomhed, der leverer innovative IT-løsninger til den finansielle sektor og medlemsorienterede virksomheder og organisationer.

Vores vision er at blive en IT-leverandør anerkendt for professionalisme, troværdighed og kvalitet i Norden. Det vil vi gøre ved at levere de bedste Dynamics 365-løsninger til vores kunder via samarbejde baseret på tillid, gennemsigtighed og fælles mål.

Vi tror på specialisering, og vores løsninger er derfor bygget op omkring dyb viden og erfaring om nøje udvalgte brancher. Vores løsninger er baseret på markedets bedste platform, Microsoft CRM og Business Central kombineret med Cenvations egenudviklede branchespecifikke add-ons.

I Cenvation er vi i dag 15 kolleger, som til dagligt hjælpe vores kunder. Konsulenternes arbejde foregår så vidt muligt ude hos kunderne.

Kulturen er resultatorienteret, og omgangstonen er afslappet, uformel, ærlig og humoristisk. Vi har en ung iværksætterkultur, som er præget af stor fleksibilitet, frihed under ansvar og kort vej til beslutningerne.

Du kan ansøge ved at sende en mail til job@cenvation.com med Titlen: ”Forretningsudvikler.”

Husk i begge tilfælde at vedhæfte din motivererede ansøgning og dit CV.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Direktør Brian Steensgaard direkte på telefon: 22 82 79 76 eller E-mail: bs@cenvation.com

Ansøgningsfristen er søndag den 28/2, og vi holder løbende samtaler med relevante kandidater.