Nytår

Hvis vi skal beskrive 2022 i et ord, ville vi vælge ”indholdsrig”. For hold nu fast, hvor har vi bevæget os fremad i år. I januar kunne vi – sammen med resten af landet – vriste os ud af Coronapandemiens lange klør, og derfra tog det fart!

Der er blevet en my mere trængt på vores kontor på Lille Kirkestræde, for vi er blevet hele fem super gode kolleger rigere. Det er gået stærkt, rigtig stærkt, og vi må ofte nive os selv i armen, når vi forsøger at følge med væksten.

2022 har også været året, hvor vi definitivt har kunne udskifte de obligatoriske teamsmøder med fysiske møder ude på kontorerne, hos vores kunder og samarbejdspartnere. Vi værdsætter i stor grad at sidde fysisk hos kunderne, og vi tror, at det er de fysiske dialoger, der er med til at skabe de bedste IT-løsninger.

Vi landede vores anden Gazelle. Cenvation blev i oktober kåret til en Børsen Gazelle 2022. At få en Gazelle er fantastisk – at få sin anden er en kæmpe ære, der i endnu højere grad skal tilfalde Cenvations megadedikerede konsulenter og deres imponerende præstationer.

Vi skal ikke mere end en måned tilbage, før vi åbnede et kapitel af de helt store. Efter en eminent proces, med super kemi og gode dialoger, blev Cenvation opkøbt af it-kæmpen itm8. Med både vores og itm8s stærke spidskompetencer, inden for Microsoft platformen, kommer vi sammen til at kunne levere en endnu større værdi til glæde for endnu flere kunder. Vi har fået en stærk og strategisk partner i ryggen, der uden tvivl kommer til at forstærke vores allerede
stærke fundament.

Vi kigger nu frem mod horisonten og 2023. Et år hvor spændende projekter, nye ansigter og gode samarbejder venter.

Godt nytår – vi ses i 2023!