Microsoft Dynamics 365 CE er produktet som NGO’er med respekt for sig selv anvender, når organisationens mange ender, skal kædes sammen. Mere end 22000 organisationer i verdenen bruger Microsofts produkt. Så hvad skal NGO-løsningen indeholde? vi har samlet tingene din løsning bør kunne.

CRM-systemer har vist sig afgørende for mange typer for organisationer. Teknologien har for længst vist sit værd for NGOér hvor medlemsservicering optimeres, arbejdsprocesser effektiviseres, og betalingskanaler udvides og forstærkes. Med en god CRM-løsning får I et værktøj så tid og data udnyttes optimalt.

Hvad skal NGO-løsningen indeholde?

Men hvor starter man, og hvad skal CRM-systemet indeholde? Begge er spørgsmål mange organisationer, stiller sig selv. Med denne artikel omdanner vi vores erfaring, til viden om hvor du starter, og hvilke grundlæggende funktioner og moduler, I med fordel kan have i jeres Dynamics 365 CE løsning.

Agendaen

  • Løsningen – Grundlæggende features der giver dig værdi

  • Marketingsmodul – Servicér medlemmer og hverv nye med et godt modul

  • Dataudvekslinger – Meningsgivende tilføjelser

Praktisk Info

  • Længde: 60 Minutter

Få videoen DIN NGO-LØSNING tilsendt

Hos Cenvation ved vi, at NGO’er med en skræddersyet CRM-løsning optimerer deres drift. Det er derfor vigtigt at jeres kommende NGO-løsning lever op til de krav, jeres organisationer har. I videoen fortæller vi om, hvad vi mener jeres kommende løsning bør indeholde. Vores anbefalinger er baseret på vores store erfaring og arbejde med NGO-løsninger. I Videoen får I inspiration til dine kravspecifikationer til jeres proces.

Få Videoen

Har du læst artiklen Overblikket over din NGO-løsning?

Læs vores artikel om samme emne, hvor vi giver inspiration til din kommende NGO-løsning. Vi giver det et stort overblik over tilføjelser, marketingsmoduler og grundlæggende funktioner du med fordel kan inddrage i jeres løsning.

Læs artiklen

Mød din vært

Brian Steensgaard

CEO & CRM-ekspert

Ønsker du sparring?

Skriv til os hvis I vil høre mere om, hvordan vi kan hjælpe jeres virksomhed

Kontakt Os