Udfyld formularen, og modtag din QuickGuide indenfor en arbejdsdag

Ja, tak*. Jeg tilmelder mig Cenvations event og nyhedsbrev.

For at give give dig indholdet du ønsker, skal vi gemme og behandle dine personlige data.  Vi bruger disse til at til at kontakte dig om nyheder, events og andre aktiviteter der er relevante for abonnementer. Ved at indsende giver du samtykke til, vi analyserer dine personlige data, for at kunne tilpasse vores kommunikation til din adfærd og præferencer.

Du kan til en hver tid få slettet dine oplysninger. Ønsker du dette sendes en mail til: kommunikation@cenvation.com

Se vores Privatlivs- og Cookiepolitik her.

Har du set vores event om Din NGO-Løsning?

Se videoen fra vores seneste webinar, hvor vi kommer med vores anbefalinger til NGO’ers CRM-Løsning. I videoen gennemgår vi grundlæggende features og tilføjelser der giver værdi.

Se video

Hvad skal NGO-Løsningen indeholde? Microsoft Dynamics 365 CE er produktet som NGO’er med respekt for sig selv anvender, når organisationens mange ender, skal kædes sammen. Mere end 22000 organisationer i verdenen bruger Microsofts løsning, vi har samlet tingene din løsning skal kunne.

Organisationer er forskellige – to er sjældent ens – og det samme gælder deres CRM-løsninger. Ofte har NGO’er skræddersyede CRM-systemer, for at effektiviserer deres arbejdsprocesser og rutiner. Men hvor skal man starte? I vores artikel, giver vi klare anbefalinger på, hvad vi mener der er vigtigt for NGO’ers CRM-løsninger.

Det får du i QuickGuiden

  • Løsningen – Grundlæggende features til NGO’er

  • Marketingsmodul – Servicér medlemmer og hverv succesfuldt nye, med et godt marketingsmodul

  • Dataudvekslinger – Meningsfulde tilføjelser til løsningen

Introduktionen af din QuickGuide

CRM-systemer har vist sig afgørende for mange typer for organisationer. Teknologien har for længst vist sit værd for NGOér hvor medlemsservicering optimeres, arbejdsprocesser effektiviseres, og betalingskanaler udvides og forstærkes. Med en god CRM-løsning får I et værktøj så tid og data udnyttes optimalt.

Se vores kommende og tidligere events

Hold dig opdateret, se og tilmed dig vores webinarer og ERFA-Møder der informerer og inspirerer.

Til Events