Hvem er vi?

Hvem er vi i Cenvation? Vi er en kundeorienteret virksomhed, der leverer innovative IT løsninger til den finansielle sektor og kunde- og medlemsorienterede virksomheder og organisationer. Vi tror på specialisering, og vores løsninger er derfor bygget op omkring dyb viden og erfaring om nøje udvalgte brancher. Vores løsninger er baseret på markedets bedste platform, Microsoft Dynamics 365, og kombineret med Cenvations egenudviklede branchespecifikke addons.

En del af itm8

Ressourcer – QuickGuides og Webinarer

Få overblikket over hvilke kommunikative planer Cenvation har. Tilmeld dig vores Webinarer, læs vores vidensartikler, se vores videoer og deltag i vores ERFA-Møder. Hos Cenvation deler vi viden med (mulige)kunder og samarbejdspartnere, og klæder dem på med brugbare erhvervsinformationer, der er dannet fra vores konsulenters erfaring. Med kommunikationen fra Cenvation er du klædt på til at effektiviserer din organisation.

Til webinar & events
Til QuickGuides & vidensatikler

Cenvation blev stiftet i slutningen af 2013. Idégrundlagt for Cenvation var at skabe en virksomhed, som havde faglighed, struktur, ærlighed og tæt samarbejde med vores kunder, som grundlag i alt hvad vi foretager os – også selvom det skulle komme på bekostning af egen forretningen. I Cenvation tror vi på at det ærlige samarbejde er grundlaget for ethvert godt samarbejde.

Idegrundlaget omkring at have et tæt samarbejde med vores kunder viste sig hurtigt at være frugtbart, og det har vist sig, at det også er det vores kunder ønsker sig. Vores kunder ønsker sig en samarbejdspartner, og ikke en klassisk leverandør. Hos os handler det om, at vi har forståelse og respekt for hinanden forretninger, og at vi tør være ærlige både når det går godt, og det der er plads til forbedringer. Det har betydet, at Cenvation ALDRIG har mistet en kunde på grund af utilfredshed.

I dag beskæftiger Cenvation omkring 20 kollegaer, som dagligt hjælper vores kunder ud fra vores kontor i centrum af København.

Cenvation er en sammentrækning af Customer Centricity og Innovation.

Du kan løbende læse nyheder omkring os under Nyheder.

Hvem er vi

ERFA-gruppen

Cenvation faciliterer en ERFA-gruppe med Microsoft Dynamics CRM og medlemsorganisationer i centrum. Vi mødes med jævne mellemrum for at tale om aktuelle emner, inspirere hinanden, dele viden og for at netværke.

Tilmeld ERFA-gruppen

Cenvation – Vision og Mission

Vores vision og mission en del af vores fremtidige strategi og viser vores overordnede mål, retning, samt meningen med vores forretning.

Vores mission har altid lagt fast – og er ikke ændret siden Cenvations start. Vores vision blev derimod ændret i 2021, da vi  havde opnået den oprindelig vision, og derfor havde behov for at skabe en fælles og ambitiøs vision for Cenvations fremtid.

Vision er skabt i samarbejde mellem Cenvations Advisory Board, ledelsen og alle kollegaer – og derfor at alle, som er engageret i Cenvation både enige og støtter op omkring Cenvations retning og vision.

Vores vision

“Vi er en IT-leverandør anerkendt i Norden for professionalisme, troværdighed og kvalitet

Vores mission

Vi leverer de bedste Dynamics 365-løsninger til vores kunder via samarbejde baseret på tillid, gennemsigtighed og fælles mål

Tilmeld kommunikation her

Tilmeld Cenvations nyhedsbrev og modtag nyheder, invitationer til vores webinarer og QuickGuides. I Cenvations nyhedsbrev tager vi pulsen, og kigger på de nyeste trends på markedet, alt imens vi giver en update fra vores kontor.

Tilmeld Kommunikation

Få den bedste skræddersyede løsning

Gør som mange af landets største organisationer – kontakt os. Vi sidder klar til at designe og producere jeres kommende ERP system. Vi har siden 2013 inspireret organisationer med deres Microsoft Dynamics løsninger.

Kontakt Cenvation