I Cenvations webinar informerer vi dig om tips, tricks og Inspiration til dit IT-Projekt.

I et dansk erhvervsliv, hvor konkurrencen er hård, og evnen til at differentiere sig er afgørende for at opnå succes, er CRM-systemer blevet en faktor, der kan vinde nye kunder, fastholde eksisterende, og ekskludere uinteressante. Microsoft – der både er skaberen og indehaveren af en af markedets førende CRM-platforme ”Microsoft Dynamics 365 – har siden 2003 givet organisationer i hele verdenen overblik og kontrol over deres kunderelationer og interne processer.

Cenvation har siden 2013 inspireret virksomheder og organisationer til at opsætte deres CRM-system korrekt, så driften har været optimeret, og alle systemets fordele er kommet kunden til gode. På baggrund af vores erfaringer og felt-viden, blandt andet fundet ud af flere ting vi vil præsenterer på vores webinar.

Alle IT-projekter handler grundlæggende om to ting

  • Øge indtjeningen ved mere salg

  • Effektiviserer eller optimerer arbejdsprocesser for at spare penge

Men hvor starter man? I vores webinar, klæder vi dig på med vores indsigt, og inspiration til dit IT-Projekt, så du kan manøvrere og tage stilling til hvordan IT-projektet skal tackles.

Ja, tak*. Jeg tilmelder mig Cenvations event og nyhedsbrev.

For at give give dig indholdet du ønsker, skal vi gemme og behandle dine personlige data.  Vi bruger disse til at til at kontakte dig om nyheder, events og andre aktiviteter der er relevante for abonnementer. Ved at indsende giver du samtykke til, vi analyserer dine personlige data, for at kunne tilpasse vores kommunikation til din adfærd og præferencer.

Se vores Privatlivs- og Cookiepolitik her.

Dagens agenda