Har du en interesse indenfor nyudvikling af både on-premise og cloud baserede løsninger? – Så er du måske det næste medlem af vores Customer Excellence Team, vi søger en IT-konsulent til nyudvikling.

Der står et skrivebord klar til dig ved siden af dine kollegaer, som du i fællesskab med vil have ansvaret for nyudvikling og videreudvikling af kundernes eksisterende løsninger.

Du vil som vores nye kollega have ansvaret for at gribe bolden når kunden henvender sig, og hjælpe kunden direkte med både forretningsmæssige og tekniske udfordringer i deres eksisterende løsninger.

Du vil være med 360grader rundt om opgaverne da det er dig som både definerer udfordringen i samarbejde med kunden, sørger for at programmere/kode opgaven og implementerer aftalte opgave i kundens eksisterende løsning.

Du vil arbejde i et team præget af indflydelse og fleksibilitet, og hvor der er mulighed for at planlægge sin egen hverdag. Din hverdag vil være præget af en stor variation i opgaverne, og kræve at du er god til at planlægge dine opgaver og tid.

Som konsulent hos os vil du have mulighed for at arbejde med de nyeste teknologier indenfor Microsoft Dynamics 365 og evt. Business Central. Kender du ikke til disse teknologier er det helt i orden – vi skal naturligvis nok sørge for at klæde dig på så du kan yde dit bedste overfor vores kunder.

I det daglige vil du sidde sammen med teamet på vores kontor i hjertet af København – da vi tror på det gode samarbejde, og sparring omkring opgaverne.

I Cenvation ligger vi vægt på at udvikling og dygtiggørelse af vores konsulenter, som eksekveres igennem interne kurser og eksterne certificeringer.

Din udvikling er vigtig for os! Derfor tilbyder vi:

 • Veldefineret karrieremodel, hvor du har mulighed for at avancere og udvikle dig

 • Mulighed for at tage relevante certificeringer

 • Sparring med de dygtigste i branchen

 • Løbende personlig feedback

 • Mentorordning til løbende sparring

Vi tilbyder naturligvis også

 • Konkurrencedygtig løn

 • Bruttolønsordning

 • Stor fleksibilitet

 • Frokostordning

 • Verdens bedste kolleger

Vi vægter det social højt

I Cenvation tror vi på at det skal være sjovt at gå på arbejde. Vi har igennem en socialt funderet kultur, hvor der lægges vægt på sociale arrangementer, skabt et stærkt fællesskab.

Om vi mødes til en af vores hyppige fejringer af succeser, en fredagsbar eller en tur i Escape Room så er humøret altid højt.

Vores årlig strategitur er altid et af årets højdepunkter ligesom den traditionelle julefrokost og sommerfesten, hvor din bedre halvdel også er inviteret, er en fast del af programmet.

Vi er ambitiøse, sjove og ansvarsfulde

Det ville derfor være perfekt hvis vores nye kollega også er ambitiøs, ansvarsfuld og har en proaktiv tilgang til opgaverne.

Du kan lide en hverdag hvor både nyudviklingsopgaver og opgaver omkring ændringer og forbedringer er i centrum, ligesom du trives med at have direkte kundekontakt.

Hvem er du så?

Da arbejdsopgaverne ofte vil være teknisk tunge, forestiller vi os, at du har en bachelor eller kandidat indenfor en relevant IT-retning.

Du er enten er nyuddannet eller også har du allerede arbejdet et par år efter endt uddannelse og leder efter stillingen som kan være karriere udviklende.

Det vigtigste er, at du har lyst til at sidde i en rolle hvor du skal have styr på udviklingsopgaver og have kundekontakt.

Du har derfor følgende faglige kvalifikationer

 • Har en relevant bachelor- eller kandidatgrad indenfor IT (f.eks. Softwareingeniør, Datalogi eller Data Science)

 • Har styr på datamodellering (f.eks. ER-diagrammer)

 • Er stærk i C# og JavaScript, og har erfaring med SQL

 • Har lyst til at lære platformen Microsoft Dynamics CE eller Business Central at kende – måske kender du dem allerede

 • Brænder for at levere høj kvalitet og for at have kundekontakt

 • Er 100% flydende i tale og skrift på dansk

Lyder stillingen – IT-Konsulent til nyudvikling interessant? Så vil vi se frem til at høre fra dig. Vi afholder samtaler løbende, og vil tage opslaget ned når stillingen er besat.

Søg stillingen