Vi er på en spændende vækstrejse, og vi vil rigtig gerne have DIG med på rejsen! – Rejsen tager udgangspunkt i et solidt fundament, og du vil sammen med dine kollegaer løfte vores konsulentforretning til nye højder.

Du er enten nyuddannet indenfor IT eller også har du måske arbejdet som udvikler et par år, og er klar til nye udfordringer.

Vi glæder os til at tale med dig!

Om at arbejde sammen med os

Til vores Customer Excellence team søger vi et par gode kollegaer.

Du vil som konsulent være med til at levere på komplekse it-løsninger baseret på Microsoft Dynamics 365 CE og/eller Business Central. Du vil ikke blot have rollen som konsulent – du skal også have lyst til at tage projektlederrollen, og sørge for at opgaverne kommer i mål til tiden, kvaliteten og budgettet.

Som en del af vores Customer Excellence team vil du have din daglige gang på kontoret, men du skal også være indstillet på at have dage ude hos kunderne. Du vil have ansvaret for en palette af kunder, og deres forretningskritiske løsninger, hvor du gennem dialog, sparring og dit tekniske fundament vil løse opgaver i takt med at de kommer ind.

Opgaven er at håndterer ønsker til nyudvikling og videreudvikling af kundens Microsoft Dynamics CE-løsning. Dette vil være løsninger som oftest har tekniske integrationer imod andre systemer. Dine opgaver vil derfor være varierende, og dække alt fra analyse af opgaven sammen med kunden herunder estimering af opgavens omfang til design, udvikling, test og implementering.

Som konsulent hos os vil du have mulighed for at arbejde med de nyeste teknologier indenfor Microsoft Dynamics 365 og evt. Business Central. Kender du ikke til disse teknologier er det helt i orden – vi skal naturligvis nok sørge for at klæde dig på så du kan yde dit bedste overfor vores kunder

Din udvikling er vigtig for os! Derfor tilbyder vi:

 • Veldefineret karrieremodel, hvor du har mulighed for at avancere og udvikle dig

 • Mulighed for at tage relevante certificeringer

 • Sparring med de dygtigste i branchen

 • Løbende personlig feedback

 • Mentorordning til løbende sparring

Vi tilbyder naturligvis også

 • Konkurrencedygtig løn

 • Bruttolønsordning

 • Stor fleksibilitet

 • Frokostordning

 • Verdens bedste kolleger

Vi vægter det social højt

Vi tror på, at det skal være sjovt at gå på arbejde. Vi har derfor en socialt funderet kultur, hvor der lægges vægt på sociale arrangementer og på at skabe et stærkt fællesskab. Om vi mødes til en af vores hyppige fejringer af succeser, en fredagsbar eller en tur i Escape Room så er humøret altid højt.

Vores årlig strategitur er altid et af årets højdepunkter ligesom den traditionelle julefrokost og sommerfesten, hvor din bedre halvdel også er inviteret, er en fast del af programmet.

Vi er ambitiøse, sjove og ansvarsfulde

Det ville derfor være perfekt hvis vores nye kollega også er ambitiøs og ansvarsfuld. Du skal have en proaktiv tilgang til opgaverne, og kunne lide at arbejde med både udviklingsopgaver og have direkte kundekontakt.

Hvem er du så?

Da arbejdsopgaverne ofte vil være teknisk tunge, forestiller vi os, at du har en bachelor eller kandidat indenfor en relevant IT-retning.

Du er enten er nyuddannet eller også har du allerede arbejdet et par år efter endt uddannelse, og leder efter stillingen som kan være karriere udviklende.

Det vigtigste er, at du har lyst til at sidde i en rolle hvor du skal have styr på egne opgaver, og have kundekontakt.

Du har derfor følgende faglige kvalifikationer

 • Har en relevant bachelor- eller kandidatgrad indenfor IT (f.eks. Softwareingeniør, Datalogi eller Data Science)

 • Har styr på datamodellering (f.eks. ER-diagrammer)

 • Er stærk i C# og JavaScript, og har erfaring med SQL

 • Har lyst til at lære platformen Microsoft Dynamics CE eller Business Central at kende – måske kender du dem allerede

 • Brænder for at levere høj kvalitet og for at have kundekontakt

 • Er 100% flydende i tale og skrift på dansk

Lyder stillingen som IT-konsulent interessant? Så vil vi se frem til at høre fra dig.

Vi afholder samtaler løbende, og vil tage opslaget ned når stillingen er besat.

#LI-DNI #LI-ONSITE #LI-SG

Søg stillingen