IT-projekter skal gennemføres succesfuldt – og helst første gang. Læs vores artikel hvor vi gennemgår vores detaljerede projektplan, og hvor sætter ord på, hvordan vi har succes med at involvere slutbrugerne i vores løsninger.

I Cenvations artikel IT-Projekter & Brugerinvolvering Fra Spadestik til Løsning gennemgår vi vores projektplan, der kan give dig inspiration til dit næste projekt. Vi giver også vores erfaringer med brugerinvolvering, og hvordan IT-løsninger kan skræddersyes til den enkelte organisation ved at invitere brugerne med i projektet.

Det får du i artiklen: IT-Projekter & Brugerinvolvering – Fra Spadestik til Løsning

  • Cenvations projektplan

  • Idéer til at involvere brugere i dit IT-projekt

  • En projektplan du kan bruge

Introduktionen af din vidensartikel

En, to, tre, start

Men hvor skal man starte? Lad os bruge en simpel analogi, hvor vi skal transformere en granitblok til en kugle – hvordan starter vi? Til at begynde med bør vi undersøge, hvordan vi bedst muligt udfører arbejdet med størst mulig succes. Læse hvad andre gjort, undersøge hvilke redskaber der er behov for, og hvordan man hugger stenen til.

Læs vidensartiklen

Brugerinddragelse og værdien bringer til projekter, er anerkendt verden over. Når du involverer brugerne i dine projekter, starter du på at skræddersy din løsning til organisationens kulturer, arbejdsprocesser og roller. Med brugerne i dit projekt bygger du din løsning på oplevelser, viden og efterspørgsler, direkte fra brugerne af din kommende løsning.

Udfyld formularen, og modtag din vidensartikel indenfor en arbejdsdag

Ja, tak*. Jeg tilmelder mig Cenvations event og nyhedsbrev.

For at give give dig indholdet du ønsker, skal vi gemme og behandle dine personlige data.  Vi bruger disse til at til at kontakte dig om nyheder, events og andre aktiviteter der er relevante for abonnementer. Ved at indsende giver du samtykke til, vi analyserer dine personlige data, for at kunne tilpasse vores kommunikation til din adfærd og præferencer.

Du kan til en hver tid få slettet dine oplysninger. Ønsker du dette sendes en mail til: kommunikation@cenvation.com

Se vores Privatlivs- og Cookiepolitik her.

Se videoen fra vores event om IT-projekter og Brugerinddragelse

Se eventet om omkring IT-projekter og god brugerinddragelse. I eventet taler vi om vores projektplan, og kommer med gode måder til at involvere brugerne i dit IT-projekt.

Se video

Se vores kommende og tidligere events

Hold dig opdateret, se og tilmeld dig vores webinarer og ERFA-Møder der informerer og inspirerer.
Til Events