Danmarks førende digitale transformationspartner, itm8, køber CRM-konsulenthuset Cenvation, der er specialister i digitale forretningsprocesser og tilpasning af Microsoft Dynamics og Business Central-løsninger.

Danske virksomheder efterspørger i stigende grad adgang til nye værktøjer og platforme, der kan transformere de traditionelle arbejdsgange til digitale processer, baseret på standardiserede cloudplatforme. Konsulenthuset Cenvation er eksperter indenfor dette felt, og derfor bliver de nu en del af itm8-økosystemet.

Vores vigtigste opgave er at hjælpe kunderne med at vokse og med at nå deres forretningsmål. Og det kan Cenvation i den grad bidrage til. Deres brancheløsninger inden for CRM og Business Central er game-changere inden for den digitale transformation, som skaber vækst og en mere moderne forretning. Cenvation udvider viften af kompetencer, itm8 kan tilbyde kunder, der vil flytte forretningen med IT, siger itm8 Group CEO, Henrik Kastbjerg.

Itm8’s skala, pulje af kompetencer og store kundeportefølje, giver Cenvation mulighed for at hjælpe kunder i endnu flere brancher med at optimere deres forretning via Microsoft løsninger tilpasset deres behov.

Med itm8 får vi en stærk strategisk partner i ryggen, som giver os et bredt fundament i form af både kompetencer og kunder. Det gør, at vi både kan hjælpe vores eksisterende kunder med endnu stærkere og bredere løsninger, som giver forretningsmæssigt fordele, og at vi kan nå ud og hjælpe endnu flere nye kunder. I itm8 får vi en strategisk partner, som matcher os på vigtige parametre, og som har de rigtige kompetencer til at hjælpe os på vores videre vækstrejse. Derudover har der fra starten, og igennem hele processen, været en super kemi og dialog med itm8, siger Cenvation CEO, Brian Steensgaard.

Cenvation er Gazelle-virksomhed i 2022

Cenvations digitale specialister, hjælper blandt andet finansielle virksomheder og medlemsorganisationer, som interesseorganisationer, NGOer, fagforbund og A-kasser, med at omsætte forretningens behov til digitale løsninger. Det gør de så godt, at de i 2022 for anden gang har fået Børsens Gazelle-pris.

Det er en kæmpe ære at få en Gazelle for anden gang. Det er vores dygtige specialisters fortjeneste og det blåstempler vores forretningsmodel med fokus på at skabe mere værdi hos virksomhederne gennem tilpasning af markedets førende standardplatforme, som giver vores kunder hurtig adgang til værdi fra de nye muligheder, siger Brian Steensgaard, CEO i Cenvation.

Specialister i at omsætte analoge processer til digital forretning

Cenvation fokuserer på at levere skræddersyede løsninger baseret på Microsoft Dynamics CE og Business Central. Løsningerne er tilpasset kundens forretning og behov med bl.a. Cenvations egenudviklede add-ons. Cenvation er Microsoft Gold Partner inden for Application Development og Application Integration.

Blandt Cenvations egenudviklede add-ons til Dynamics 365 findes muligheden for at håndtere modtagende dokumenter i Outlook under sagshåndtering, integration til andre forretningskritiske applikationer, som Modulus og OnlineFundraising, afsendelse af SMS-beskeder, integration med MobilePay og meget mere.

Microsofts platforme er allerede en af vores spidskompetencer, men muligheden for at tilpasse Dynamics til en bestemt branches særlige behov, skaber kolossal stor værdi hos de kunder, der skal bruge systemerne. De muligheder kan vi sammen med Cenvation nu give til endnu flere kunder, der får bedre vilkår for at vokse og transformere forretningen, siger Henrik Kastbjerg, Group CEO i itm8.

Om Cenvation

Cenvation blev etableret i 2013 og beskæftiger i dag 20 konsulenter, der hjælper danske virksomheder med at maksimere værdien af Microsoft Dynamics CRM og Business Central, blandt andet gennem egenudviklede, branchespecifikke add-ons. Virksomheden er baseret i centrum af København og navnet kommer fra en sammentrækning af Customer Centricity og Innovation.

Om itm8

Itm8 er en førende dansk leverandør af services inden for digital transformation til virksomheder og offentlige organisationer. Itm8 er repræsenteret i Danmark og Sverige, med kompetencecentre i Tjekkiet og Filippinerne, og er primært fokuseret på de fem kerneområder Cloud Services/IT drift, Digital Transformation, Application Services, ERP og Cyber Security. Itm8 består af 11 højt specialiserede IT-brands, som til sammen har over 1700 medarbejdere.