”Hvis vi bare havde et system, som kunne spare mig for alle de manuelle arbejdsgange, så jeg kunne fokusere på vores medlemmer …..” 🤗

Hos Cenvation er vi netop eksperter i at lave løsninger til medlemsbaserede organisationer – løsninger som både letter og effektiviserer medarbejdernes arbejdsgange, således at der bliver frigjort vigtig tid til organisationens medlemmer.

De vigtigste medspillere medlemsorganisationerne har er jo deres medlemmer, og ved at have et system på plads, som udover at hjælpe organisations medarbejdere, også gør det nemmere for medlemmerne at f.eks. booke samtaler, lave betalinger og registrere deltagelse i arrangementer er Alpha Omega.

Det er her Microsoft Dynamics 365 CE (CRM) Online kommer ind i billedet. Med add-on af nogle af de nyeste Microsoft teknologier (f.eks. Marketing for CRM, Field Service, Event Portal) samt integrationer til f.eks. Mobilepay, Nemhandel og Outlook vil organisationens forretning være fremtidssikret og effektiviseret.

Når disse løsninger bygges, vil Cenvations speedup pakke blive installeret for at sikre at data, og derved fundamentet i løsning, er på plads, ligesom Cenvations eget EASYLink vil sørge for en stabil og gennemtestet forbindelse mellem CRM og Outlook.