Cenvations kandidatbank

Din vej til nye karrierer muligheder

I Cenvation søger vi løbende efter nye og spændende profiler til vores team. Ønsker du at holde dig opdateret på åbne stillinger, og vil du være en del af vores kandidatbank, så indsæt dine informationer nedenfor.

Kandidat information

Da det desværre kun er muligt at vedhæfte én fil bedes du samle de dokumenter du ønsker at uploade. Alternativt er du velkommen til at sende dokumenter til job@cenvation.com.

Ja tak*. Cenvation er dataansvarlige for de oplysninger, som du giver ved oprettelse i kandidatbanken. Ved at trykke Send gives samtykke til at Cenvation må opbevarer de oplyst data samt at vi må kontakte dig omkring relevante ledige stillinger. Du kan til en hver tid få slettet dine oplysninger i kandidatbanken. Ønsker du dette sendes en mail til: job@cenvation.com

Se vores Privatlivs- og Cookiepolitik her.

Vi slår løbende stillinger  op på vores hjemmeside, hvor vi søger forskellige nye kollegaer. Du kan se vores stillinger her: Karriere. Vi slår også løbende stillinger op via vores Linkedin-profil, som du finder her: LinkedIn. Har vi ikke nogen aktive stillingsopslag, så er du mere end velkommen til at oprette dig i vores kandidatbank, og vi vil derefter løbende sende dig muligheder for at blive en del af vores kompetente team af konsulenter.

Hvad vil det sige at være en del af vores kandidatbank?

Ved at lægge dine informationer i vores kandidatbank viser du os, at du ser Cenvation som en interessant og mulig arbejdsplads, og det er vi naturligvis enormt stolte over. Vi vil løbende se kandidatbanken igennem og matche profiler med kommende jobmuligheder.

Hvis du har spørgsmål til stillinger, eller har udfordringer med at få dig oprettet i vores kandidatbank, så kan du også sende en e-mail direkte til vores kompetente team, som dagligt håndterer kontakten med potentielle nye kollegaer. Det kan du gøre på følgende e-mail: job@cenvation.com.

Vi glæder os til at høre fra dig, og sætter stor pris på, hvis du har lyst at være en del af vores fremtidige rejse.

Kandidatbank