Skriv til os

Du er meget velkommen til at kontakte os for yderligere information eller et uforpligtende møde. Vi vender efterfølgende straks tilbage med information eller et tidspunkt for et muligt møde.

Hvem er vi

Cenvation er en sammentrækning af Customer Centricity og Innovation. Vi er en kundeorienteret virksomhed, der leverer innovative IT løsninger til den finansielle sektor og kunde- og medlemsorienterede virksomheder og organisationer. Vi tror på specialisering, og vores løsninger er derfor bygget op omkring dyb viden og erfaring om nøje udvalgte brancher. Vores løsninger er baseret på markedets bedste platform, Microsoft CRM, og kombineret med Cenvations egenudviklede branchespecifikke add-ons.

Cenvation – Vision og Mission

Der ligger mange tanker og refleksioner bag både vores vision og mission. Disse er en del af vores fremtidige strategi og viser vores overordnede mål, retning samt meningen med vores forretning.

Vores vision

Vi er en IT-leverandør anerkendt i Norden for professionalisme, troværdighed og kvalitet

Vores mission

Vi leverer de bedste Dynamics 365-løsninger til vores kunder via samarbejde baseret på tillid, gennemsigtighed og fælles mål