Ønsker du sparring? Kontakt os

Kontakt os, hvis du har spørgsmål til vores services, løsninger eller produkter, eller hvis du bare ønsker yderligere information. Lyst til en uforpligtende snak med os? Kontakt os ved at udfylde nedenstående formular, vi kontakter dig hurtigst muligt.

Skriv gerne et par stikord om hvad du ønsker rådgivning om, så vi kan sikre den bedst mulige sparring for dig.

Er du typen som ikke kan overskue formularer? Skriv en mail til kontakt@cenvation.com, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

“IT-projekter er komplekse skabninger, der kan være uoverskuelige til tider. Vi håber derfor at denne artikel har været inspirerende for dig og din organisation. Har du lyst til at have en kompetent IT-konsulent med på dit næste IT-projekt, er Cenvations konsulenter klar” – Cenvation

Cenvations kommunikation

Få overblikket over hvilke kommunikative planer Cenvation har. Tilmeld dig vores Webinarer, læs vores vidensartikler, se vores videoer og deltag i vores ERFA-Møder. Hos Cenvation deler vi viden med (mulige)kunder og samarbejdspartnere, og klæder dem på med brugbare erhvervsinformationer, der er dannet fra vores konsulenters erfaring. Med kommunikationen fra Cenvation er du klædt på til at effektiviserer din organisation.

Tilmeld Kommunikation

Har du en idé til et emne vi skal vende? Kontakt os

Når beslutninger skal tages, er det vigtigt at alle aspekter ved købet, er overvejet. Hos Cenvation har vi fokus på at udvikle materiale der klæder organisationer på til problemstillinger og investeringsdilemmaer.  Står du og savner information der gavner dig og din organisation, kan du kontakte os. Vi leverer information og artikler ud fra efterspørgsel.

Kontakt Kommunikation