Kundeloyalitet – Hvad siger kunderne om vores løsninger?

Hvert halve år undersøger vi, om der er ting vi kan forbedre hos vores eksisterende kunder og samarbejdspartnere. Det sker ved, at vi sender en Net Promoter Score (NPS) måling til alle kunder og kontaktpersoner.

Vi har foretaget denne måling siden opstarten og vi har altid haft en høj NPS. Det betyder, at alle Cenvations kunder, som har deltaget i undersøgelsen, ønsker at anbefale Cenvation til en ven, kollega eller forretningsforbindelse.

Under undersøgelsen har de adspurgte mulighed for at indtaste en begrundelse for den indtastede score. Et udpluk af disse begrundelser er gengivet nedenfor.

“Super kompetente og god forretningforståelse. Bidrager til at levere løsninger i CRM med stor forretningsmæssig værdi.”

Anders Haure, AP Pension

“Uovertruffen hjælp, professionelle og imødekommende konsulenter uden undtagelser”

Mads Sindet Hansen, Koda

“Professionel og kompetent konsulentbistand, og hurtig til at reagere på henvendelser”

Johan Dyhrberg, DTU

“Altid hurtig respons, rigtig god sparring og god opgaveløsning”

Christel Simonsen, Oxfam IBIS

“Jeg vil til en hver tid anbefale Cenvation til andre. Hos os i Dansk Sejlunion har vi oplevet et godt samarbejde med god og kompetent vejledning.”

Morten Jensen, Dansk Sejlunion

“Konsulenterne fra Cenvation indgår som kernen i et agilt CRM udviklingsteam i AP Pension. Jeg oplever et højt kompetenceniveau, og sans for kvalitet og fremtidssikring af de løsninger, som vi udvikler i fællesskab. Der er fokus på løsninger, som er til gavn for forretningen og som er lette at gennemskue og vedligeholde. Jeg ser således frem til at arbejde sammen med Cenvation i mange år fremover.”

Anders Haure, AP Pension

“Altid god service og hurtig løsning af problemer”

Carsten Nyborg Andersen, Danmark Gymnastik Forbund

“De gange vi har haft brug for jer, har I altid optrådt meget professionelt, og opgaven er løst til UG uden problemer.”

Rene Hansen, Frie

“Samarbejdet har været super godt og meget tillidsfuldt.”

Hanne Kvist, SEAS-NVE

“Danmarks Naturfredningsforening har haft Cenvation som CRM konsulent nu i halvandet år, og vi er blevet hjulpet sikkert og kompetent igennem et stort opgraderings- og integrationsprojekt. Cenvations konsulenter har altid givet os en stærk følelse af, at DNs projekt er vores fælles projekt, og de har løst alle de sære specialtilpasnings- og udviklingsopgaver, vi har kastet efter dem til topkarakter. Vi har en oplevelse af, at alt er muligt, når man har Cenvation ved sin side, og det er bare dejligt.”

Ulla Kjær, Danmarks Naturfredningsforening

Få den bedste skræddersyede løsning

Gør som mange af landets største organisationer – kontakt os. Vi sidder klar til at designe og producere jeres kommende ERP system. Vi har siden 2013 inspireret organisationer med deres Microsoft Dynamics løsninger.

Kontakt Cenvation