Medlemsorganisationer

Finans

Handel, distribution og produktion

Hvert halve år undersøger vi, om der er ting vi kan forbedre hos vores eksisterende kunder og samarbejdspartnere. Det sker ved, at vi sender en Net Promoter Score (NPS) måling til alle kunder og kontaktpersoner.

Vi har foretaget denne måling siden opstarten, og vi har aldrig haft en NPS under 100%. Det betyder, at alle Cenvations kunder, som har deltaget i undersøgelsen, ønsker at anbefale Cenvation til en ven, kollega eller forretningsforbindelse.

Under undersøgelsen har de adspurgte mulighed for at indtaste en begrundelse for den indtastede score. Et udpluk af disse begrundelser er gengivet nedenfor.

Det siger vores kunder

“Indgående kendskab til CRM og de forretningsmæssige muligheder. Hvilket har betydet, at vi har haft god sparring omkring optimal anvendelse af vores CRM løsning. Hertil kommer, at de Cenvation konsulenter, som vi har stiftet bekendskab med, har indgået som gode kolleger i udviklingsteamet.”

Skandia

“Samarbejdet med Cenvation har været yderst professionelt og effektivt. Og der har været udvist stor proaktivitet.”

“Professionelle og kompetente, som evner at samarbejde og kommunikere tæt. Cenvation er samtidig garant for gode standardløsninger i CRM med sameksistens til andre systemer.”

“Det er en kæmpe fornøjelse ar samarbejde med Cenvation. Jeg oplever stor professionalisme, stabilitet og evne til at indleve sig i Skandias forretning, og samarbejde om at tilvejebringe løsninger, som imødekommer Skandias arkitekturprincipper og til stor gavn for forretningen. Hertil kommer at både produktiviteten og inspirationen til videre anvendelse af Dynamics CRM er på et niveau over det forventede. Det er en nydelse at samarbejde med Cenvation, og jeg håber at samarbejdet fortsætter i lang tid fremover.”

“Jeg synes, at alle de konsulenter der har arbejdet utrætteligt med at få vores system til at fungere optimalt, har været fantastiske. De har også været her så meget, at de til sidst næsten blev kolleger på niveau med alle andre kolleger :-)”

“Jeg oplever et særdeles positivt samarbejde med imødekommende konsulenter, som er meget kompetente på deres felt, og har en god evne til at forestå de forretningsmæssige behov.”

“Vi har været meget tilfredse med Cenvation. Cenvations medarbejdere er meget behagelige og har en god forståelse for vores behov og den gruppe af deltagere der arbejdes med. De er meget konkrete og der er ikke så meget salgstale hvilket vi sætter stor pris på. De arbejder meget struktureret og der er godt flow i processen – og de leverer altid som aftalt. Vi er meget tilfredse med samarbejdet.”

“På grund af de dygtige og behagelige medarbejdere.”

“Struktur, forberedt til møderne og tager ansvar for projektet. BUM.”

“Selvom det endnu ikke er blevet til mange opgaver hos vor fælles kunde, har I vist stort engagement og kompetencer.”

“Professionelt team”

“Gode kundskaber om udviklinger og løsninger. Altid hjælpsomme og har gode inputs til at løse opgaver og forstå ønsker.”

“Jeg er kun kort blevet introduceret, men jeres fokus på proces- og projektledelse er konstruktiv for implementering og styrring.”

“Vores samarbejde med Cenvation er fuldstændigt upåklageligt.”

“Jeg synes, at Cenvations konsulenter har bidraget med professionalisme, erfaring fra tilsvarende løsninger, konstruktiv tilgang og ikke mindst inspiration og sparring for vores interne CRM udvikler.”

“Rigtig god projektstyring, og behageligt og konstruktivt samarbejde :-)”

“Vi er meget tilfredse med samarbejdet.”

“Kompetente faglige medarbejdere.”

“Vi har fået god faglig rådgivning, gode løsninger og bedre muligheder for at udnytte vores CRM-platforms fulde potentiale. Undervejs har Cenvation udvist stor fleksibilitet i forhold til vores planlægning og ressourcedisponering.”

“Tager opgaven seriøst og kommer med kreative løsningsforslag og man fornemmer et stort engagement.”

“I er super professionelle og arbejder meget målrettet og resultatorienterede.”

“Cenvation forstår slut-brugerens ønsker.”

“Jeg oplever stort engagement og positivt samarbejde med de to Cenvation konsulenter, som til dagligt er mine nærmeste samarbejdspartnere.”

“Konsulenter der forstår og hører hvad det er for en problemstilling jeg har og løser den på en billig og ukompleks facon. “

“Jeg har kun haft positive oplevelser med Cenvation og de ansatte. Og det bestilte produkt blev leveret som aftalt, og der er ovenud blevet udvist stor proaktivitet.”

“I forhold til det niveau, hvor jeg selv er, så har jeg kun oplevet god og kompetent service og sparring. Og så er det nogle konsulenter, der ikke kun er “nørder” men også kan forklare det tekniske, så det forstås :-)”

“10 klart! I er fantastiske!”

“Altid professionel hjælp og god forståelse for kundens behov”

“Professionelle og proaktive samarbejdspartnere, som formår at løfte et stort ansvar og spille kunde god”