Vores kunder

Medlemsorganisationer

Finans

Handel, distribution og produktion

Fonde

Kundecases

I vores kundecases kan I læse mere om vores samarbejdsproces med vores kunder, om fordele opnået ved automatiseringsprocesser og systemopdateringer og om hvad vores udviklede systemer omfatter for vores kunder.

Kundeloyalitet

Hvert halve år undersøger vi, om der er ting vi kan forbedre hos vores eksisterende kunder og samarbejdspartnere. Det sker ved, at vi sender en Net Promoter Score (NPS) måling til alle kunder og kontaktpersoner.

Vi har foretaget denne måling siden opstarten og vi har altid haft en høj NPS. Det betyder, at alle Cenvations kunder, som har deltaget i undersøgelsen, ønsker at anbefale Cenvation til en ven, kollega eller forretningsforbindelse.

Under undersøgelsen har de adspurgte mulighed for at indtaste en begrundelse for den indtastede score. Et udpluk af disse begrundelser er gengivet nedenfor.

Det siger vores kunder

“Indgående kendskab til CRM og de forretningsmæssige muligheder. Hvilket har betydet, at vi har haft god sparring omkring optimal anvendelse af vores CRM løsning. Hertil kommer, at de Cenvation konsulenter, som vi har stiftet bekendskab med, har indgået som gode kolleger i udviklingsteamet.”

Skandia

“Samarbejdet med Cenvation har været yderst professionelt og effektivt. Og der har været udvist stor proaktivitet.”

“Professionelle og kompetente, som evner at samarbejde og kommunikere tæt. Cenvation er samtidig garant for gode standardløsninger i CRM med sameksistens til andre systemer.”

“Jeg synes, at alle de konsulenter der har arbejdet utrætteligt med at få vores system til at fungere optimalt, har været fantastiske. De har også været her så meget, at de til sidst næsten blev kolleger på niveau med alle andre kolleger :-)”

“Jeg oplever et særdeles positivt samarbejde med imødekommende konsulenter, som er meget kompetente på deres felt, og har en god evne til at forestå de forretningsmæssige behov.”

“Vi har været meget tilfredse med Cenvation. Cenvations medarbejdere er meget behagelige og har en god forståelse for vores behov og den gruppe af deltagere der arbejdes med. De er meget konkrete og der er ikke så meget salgstale hvilket vi sætter stor pris på. De arbejder meget struktureret og der er godt flow i processen – og de leverer altid som aftalt. Vi er meget tilfredse med samarbejdet.”

“Struktur, forberedt til møderne og tager ansvar for projektet. BUM.”

“Super kompetente og god forretningforståelse.
Bidrager til at levere løsninger i CRM med stor forretningsmæssig værdi.”

“Jeg synes, at Cenvations konsulenter har bidraget med professionalisme, erfaring fra tilsvarende løsninger, konstruktiv tilgang og ikke mindst inspiration og sparring for vores interne CRM udvikler.”

“Vi har fået god faglig rådgivning, gode løsninger og bedre muligheder for at udnytte vores CRM-platforms fulde potentiale. Undervejs har Cenvation udvist stor fleksibilitet i forhold til vores planlægning og ressourcedisponering.”

“Tager opgaven seriøst og kommer med kreative løsningsforslag og man fornemmer et stort engagement.”

“Uovertruffen hjælp, professionelle og imødekommende konsulenter uden undtagelser”

“Konsulenter der forstår og hører hvad det er for en problemstilling jeg har og løser den på en billig og ukompleks facon. “

“Jeg har kun haft positive oplevelser med Cenvation og de ansatte. Og det bestilte produkt blev leveret som aftalt, og der er ovenud blevet udvist stor proaktivitet.”

“I forhold til det niveau, hvor jeg selv er, så har jeg kun oplevet god og kompetent service og sparring. Og så er det nogle konsulenter, der ikke kun er “nørder” men også kan forklare det tekniske, så det forstås :-)”

“Altid professionel hjælp og god forståelse for kundens behov”

“Professionel og kompetent konsulentbistand, og hurtig til at reagere på henvendelser”

Your Content Goes Here