Microsoft Dynamics 365 Business Central er værktøjet, der sætter din forretning i fokus!

Microsoft Dynamics Business Central, er en af de mange applikationer under Dynamics 365s brand. Business Central er Microsofts komplette ERP-løsning – et software program der administrerer og overvåger størstedelen af jeres virksomheds funktioner. Funktionsområder såsom salg, indkøb, lagerstyring og ordrebehandling er blot nogle af fordelene I får med Business Central.

Vi har siden 2013 leveret skræddersyede CRM-løsninger til flere af landets største og indflydelsesrige organisationer. Business Central er for jer, der vil forbinde deres økonomi, salg service og drift. Jeres forretningsprocesser optimeres og jeres kunderelationer forbedres.

Et ERP-system der gavner virksomheden

En platform, der aflaster IT-afdelingen, da ansatte – brugervenligt – kan udtrække data til Excel og generere lister, rapporter og dashboards

En platform der kan automatisere og effektivisere trivielle opgaver

Brugervenlig og overskuelig arbejdsgang mht. sagshåndtering af fondansøgninger og klager på tværs af organisationen

Business Central effektiviserer hele forsyningskæden

Nedenfor kan du læse om bare nogle af de fordele I får med Microsoft Dynamics 365 Business Central.

Du kan læse mere om priser for Microsoft Dynamics 365 Business Central her

Med Dynamics 365 Business Central giver I proaktiv service, der forbedrer kundetilfredsheden

Skal I bruge produktet?

Microsoft Dynamics 365 Business Central henvender sig til mellemstore virksomheder der ønsker et overblik, til at håndtere processerne i forretningen.

  • Indsigt i flow: Overvåg din virksomheds nuværende situation. Se pengestrømme og andre finansdata i realtid.

  • Automatisér arbejdsprocesser og opnå procesoptimering: Opbyg stærkere produktivitet, med automatiserede arbejdsprocesser der giver tid til at fokusere på forretningen.

  • Forbind data til Microsoft Dynamics 365: Forbind forretningsdata til produktivitetsværktøjer, såsom Excel og Outlook. Saml data under jeres virksomheds tag, og gør brugeroplevelsen bedre for både medarbejdere og kunder.

  • Vær i tæt dialog med dine brugere og kunder: Installer Business Central i din Microsoft Teams applikation, og del informationer og dokumenter hurtigere i dine chats.

Se mere om Microsoft Dynamics 365 Business Central her

Lær mere om Business Centrals muligheder for jeres virksomhed

Vælg mellem en Cloudløsning eller en lokal installation

Spar hardwaren væk, og vælg en Business Central løsning der ligger i skyen. Du kan spare ressourcerne og det omfattende arbejde i at installere en ny løsning, ved at have dit system i skyen på Microsofts servere.

Få den bedste skræddersyede løsning

Gør som mange af landets største organisationer – kontakt os. Vi sidder klar til at designe og producere jeres kommende ERP system. Vi har siden 2013 inspireret organisationer med deres Microsoft Dynamics løsninger.

Kontakt Cenvation