Microsoft Dynamics 365 CE til kunde- og medlemsbaserede organisationer

Microsoft Dynamics 365 CE

Denne side giver en introduktion til Microsoft Dynamics 365 CE, som både kan bruges til salgsløsninger, medlemssystemer og administrative og procesoptimerende løsninger til kunde- og medlemsorganisationer. Dette kan hjælpe kunde- og medlemsorganisationer med at styrke loyaliteten via systemer, der forbedrer håndteringen af medlemmerne og kunderne ved at sætte dem i fokus.

Cenvations løsninger leveres ofte i en kombination af flere standard Microsoft Dynamics 365 CE-produkter, CRM/xRM og Cenvations egenudviklede produkter og addons.

Følgende giver en introduktion til Microsoft Dynamics 365 og over udvalgte funktionsområder. Du kan læse mere omkring Cenvations egne produkter og addons her: Addons og produkter.

Når vi i Cenvation siger Microsoft Dynamics 365 CE, så mener vi en kombination af en række Microsoft produkter.

D365 Power Automate

Power Automate er tjenesten der giver jer muligheden for at oprette og vedligeholde automatiserede og tidsbesparende arbejdsprocesser

D365 FieldService

Dynamics 365 Field Service er værktøjet til serviceteknikere, håndværkere og andre brancher indenfor servicehvervet

D365 Marketing til CRM

Ønsker du at flytte dine data Online? Undgå en dyr og risikofyldt migrering af data – MigrationLink hjælper dig med at flytte data Online fra OnPremise

Se og/eller gense vores webinarer og events!

Tilmeld, se og gense vores kommende og tidligere webinarer og få den allernyeste viden om markedet og værdigfulde tricks til din afdeling.

Events

D365 Power Bi

Power BI er business intelligence-værktøjet når forretningsdata skal analyseres og rapporteres, fra adskillige kilder – såsom Dynamics 365.

D365 Sales

understøttelse af salg og medlemshvervning

D365 Customer Service

understøttelse af sagshåndtering

D365 Portals

Speedup Pakken er et framework-produkt. Mantraet bag Speedup Pakken er, at kunder som køber en standard udviklingsplatform også vil have en standard løsning. Det får man, hvis man baserer sin løsning på erfaring opnået igennem mange tusinde udviklertimer!

Læs vores QuickGuides om Modulerne til Microsoft Dynamics!

Hos Cenvation skriver vi QuickGuides og artikler om markedstrends, nye teknologier, og produkter. Få inspiration og ny viden, og vær up-to-date med bevægelserne på CRM-markedet.

QuickGuides

Skal vi samarbejde?

Gør som en række af landets største a-kasser, fagforeninger, medlemsbaseret organisationer, NGO’er og finansbrancher: Kontakt os og lad os sammen finde den bedste løsning til jeres udfordringer.

Kontakt os