Dynamics 365 Marketing – Microsofts marketingsmodul til CRM

Dynamics 365 marketing har flere kernefunktioner, hvoraf tre skiller sig ud.

I Microsoft Dynamics 365 marketing til CRM, får I redskaberne i hænderne til at levere skræddersyede kunderejseforløb gennem blandt andet Kundesegmentering. Microsoft Dynamics 365 marketing til CRM, kan I via segmenter, udsende materiale til mange forskellige grupper i jeres kundekreds. I kan derudover indsamle og håndtere kontaktoplysninger – leads – gennem forskellige former for formularer.

Cenvation Marketing til CRM

Skal du vide mere om Marketing til CRM?

Få vores QuickGuide helt gratis her. Vi fokusere på hvad og hvordan Marketing CRM, kan hjælpe organisationer i at optimere deres Marketingsaktiviteter.

QuickGuide

Segmenter i Dynamics 365 Marketing

Segmenter er en gruppe kunder (kontakter), og kundeemner (leads), som I igennem Dynamics 365 Marketing, kan målrette jeres markedsføringsmateriale til.

Marketing Mails

Marketingmails indeholder flere redskaber, til at oprette mail med avanceret grafik, samt dynamisk og tilpasset indhold. Det betyder at marketingsafdelingen kan udsende store mængder af personliggjorte marketingsmails, og overvåge hvordan hver enkelt modtager interagere med materialet.

Kundekampagneforløb – Rejsen du sender dine leads ud på

Dynamics 365 Marketing giver jer mulighed for at visualisere og automatisere jeres kundekampagneforløb. Afsendelser af nyhedsbreve, mailkommunikation, invitationer til arrangementer, kommunikations til arrangementsdeltager og reaktion på modtagne marketingsformularer, er blot noget af det I kan automatisere med Dynamics 365 Marketing.

Vær tæt på kunden – Selv når du ikke er

Se mere om Microsoft Dynamics 365 marketing til CRM

Da Dynamics 365 Marketing er indbygget direkte i jeres CRM-løsning, sikrer i at der arbejdes i ét system. Hvis I har Dynamics 365 Marketing, vil al data praktisk talt være på Microsofts servere, så I slipper for at tænke på både sikkerhed og optimering af jeres servere.

Hvorfor Marketing til CRM?

Da modulet er indbygget direkte i jeres Microsoft CRM, sikrer I at der arbejdes i ét system. I bliver fri for diverse integrationer og tredjepartsudbydere, da marketingsmodulet er skabt til Microsoft til CRM. To gange årligt udkommer nye og innovative features og funktioner, via Microsofts udgivelsesbølger til Dynamics 365.

Overvej Marketing til CRM hvis I kan svare ja til disse spørgsmål

  • Ønsker I en ud-af-boksen løsning af Microsoft?

  • Ønsker I en fleksibel løsning, og planlægger I at lave væsentlige tilpasninger?

  • Har I et behov for en avanceret segmenteringsmotor der giver mange muligheder?

  • Kan en integration til LinkedIn hjælpe jeres markedsføring?

Få den bedste skræddersyede løsning

Gør som mange af landets største organisationer – kontakt os. Vi sidder klar til at designe og producere jeres kommende ERP system. Vi har siden 2013 inspireret organisationer med deres Microsoft Dynamics løsninger.

Kontakt Cenvation