Power Automate er tjenesten der giver jer muligheden for at oprette og vedligeholde automatiserede og tidsbesparende arbejdsprocesser

Synkroniser filer mellem programmer og services og få automatiserede arbejdsprocesser med Microsofts Power Automate. Tiskrævende arbejdsrutiner kan spares væk, når I automatiserer jeres arbejdsopgaver og workflows. Power Automate kan fra standard forbindes til mere end 325 standardtjenester – både inde og udenfor Microsoft.

Byg hurtigt et flow gennem drag-and-drop interaktioner – ingen kodning er påkrævet! Power Automate kan også optage adfærdsmønstre når du løser arbejdsopgaver, og komme med forslag til automatisering – genvind mere tid!

Værktøjet fra Microsofts Power Platform henvender sig til både udviklere og slutbrugere.

Robotic Process Automation – Robotten tager det sure arbejde

Kedelige opgaver kan fjernes fra jeres medarbejdere, så de kan fokusere på det mest værdigivende arbejde.

Robotten er på sagen 24 timer i døgnet – 365 dage om året – med andre ord, arbejder den stadig når I går hjem, og møder på kontoret.

Robottens produktivitet giver jer samtidig en øget produktivitet – hvor menneskelige fejl ikke hænder.

Vær i tættere kontakt med jeres kunder med robotten på pinden, vil I hurtigt kunne opsætte standardiserede svar til henvendelser fra kunder. Jeres svartid vil kortes ned, hvilket får jeres kundeservice op.

Jeres fordele med Power Automate

Med Power Automate applikationen i jeres værktøjskasse, kan I automatisere arbejdsprocesser og øge produktiviteten. Power Automate giver jer redskaberne til at arbejde mere effektivt – og sikkert. Rutineopgaver kan kategoriseres og automatiseres, og jeres opmærksomhed kan vendes mod hvad der betyder mest for jer!

Alle kan være med – intet behov for kodning

Med sit brugervenlige design, og simple drag-and-drop system, kan I automatisere omfattende processer uden at skrive en eneste linje kode. Med foruddefinerede elementer behøver I ikke længere en teknisk baggrund for at kunne koble processer sammen – teknisk set behøver I reelt kun en browser og en mailadresse for at være kørende.

Administrer på mobile enheder – hvor som helst, når som helst

Med Power Automate-mobilappen kan I administrere og overvåge alle jeres automatiserede flows uanset hvor I er, og tiden på døgnet I tjekker. Del jeres arbejdsprocesser med resten  af teamet, med et enkelt tryk på knapperne.

Power Automates to typer Cloud flows

Automatiserede flows

Udløses af en hændelse baseret på en given forbindelse – såsom oprettelse af data i Dataverse

Øjeblikkelige flows

Startes manuelt enten via browser eller jeres mobile enheder

Hvorfor bruge Microsoft Power Automate

Power automate åbner flere døre for jer, om det så er at automatisere flowet mellem simple data som eksempelvis dem i Excel, eller til de store komplekse forretningsprocesser i jeres IT-økosystem.

Optagelse af skrivebord automatiserer jeres daglige arbejdsprocesser!

Brug optagelsesfunktionen fra Power Automate til at automatisere dine daglige rutiner og opgaver. Med et hurtigt klik, kan du starte en optagelse hvor robotten selv opsætter automatiserede flows baseret på dine handlinger under optagelsen.

Se mere om Microsoft Power Automate her

Få den bedste skræddersyede løsning

Gør som mange af landets største organisationer – kontakt os. Vi sidder klar til at designe og producere jeres kommende ERP system. Vi har siden 2013 inspireret organisationer med deres Microsoft Dynamics løsninger.

Kontakt Cenvation