Power BI er business intelligence-værktøjet når forretningsdata skal analyseres og rapporteres, fra adskillige kilder – såsom Dynamics 365.

Med denne applikation, giver Microsoft dig overblikket over din forretning – hele vejen igennem organisationen. Hold dig evigt opdateret med forretningen, og foretag forretningsoptimerende beslutninger baseret på data fra Microsoft Power BI.

Værdigivende visninger ud fra dine data

Et visuel indblik i organisationens data, så I kan træffe beslutninger baseret på facts

Data fra flere af organisationens systemer kombineres i Power BI

Optimér forretningen med brug af forretningsdata’

Med modeller over din forretnings-/organisationsdata kan I få overblikket og træffe jeres beslutninger baseret på faktuel viden. Den datadrevne organisation træffer ikke beslutninger på hverken gætværk eller mavefornemmelser. Med Power BI sætter I de ukendte faktorer i rammer, der baserer sig på jeres erfaring og hverdag – jeres beslutninger vil kunne træffes hurtigere, enklere og vigtigst af alt, lang sikrere.

Hvorfor skal du bruge Power BI med Microsoft Dynamics 365?

Microsoft Dynamics kommer i forvejen med flere analytiske værktøjer, men flere af dem, kan bare ikke grave lige så dybt som Business Inteliigence-værktøjet fra Microsoft. Vi har også oplevet at mange af vores kunder har opnået en dybere indsigt af deres salgstyrkes ydeevne efter de har stiftet bekendtskab med Power BI.

Se mere om Microsoft Power BI her

To Versioner – To typer brugere

PowerBI kommer i to versioner: én der ligger på computerens skrivebord – denne kaldes PowerBI Deskop. Den anden version er en Online-løsning, hvor din service kan tilgås via hvilken som helst webbrowser. Begge versioner minder i stor grad om hinanden og indeholder mange af de samme features og fokusområder.

However, der er forskelle på de to versioner. Eksempelvis anvendes Deskop versionen oftest af personer, der ønsker at have råderum over de tekniske muligheder, hvor tilpasninger kan laves for at forbedre forretningsprocesserne. I det andet hjørne er Online-versionen til brugere der bare har behov for at analysere forretningsdata og hertil lave rapporter og dashboards over resultaterne.

Få den bedste skræddersyede løsning

Gør som mange af landets største organisationer – kontakt os. Vi sidder klar til at designe og producere jeres kommende ERP system. Vi har siden 2013 inspireret organisationer med deres Microsoft Dynamics løsninger.

Kontakt Cenvation