OnlineFundraisingLink giver dig et stabilt, pålideligt og afprøvet bindeled mellem Microsoft Dynamics CE (CRM) og OnlineFundraising.

Hvad er OnlineFundraisingLink

OnlineFundraisingLink anvendes typisk til NGOer, politiske partier og brancheorganisationer, men kan reelt bruges i en hvilken som helst branche, hvor man ønsker et standardprodukt til at foretage opkrævninger af et løbende beløb hos sine medlemmer og kunder. Behovet for kombinationen med Microsoft Dynamisk CE (CRM) opstår, når man har høje krav og forventninger sin egen daglige behandling af medlemmer under f.eks. administration, medlemshvervning og marketing. Med Microsoft Dynamisk CE (CRM) får man en fleksible platform, som kan tilpasses til forretningens behov – også på længere sigt.

Hvad er OnlineFundraising

OnlineFundraising håndterer alle de betalingskanaler, som du har brug for for at tage imod donationer og medlemskaber – og OnlineFundraising tilføjer løbende flere. OnlineFundraising har over 70 kunder i Danmark, og produktet har allerede modtaget over 100 millioner i donationer.

Typisk anvendelse

Når man anvender OnlineFundraisingLink kan man f.eks. se følgende data i Microsoft Dynamisk CE (CRM):

Datamodel

Det betyder, at man har et komplet billede af alle sine medlemmer i sin medlemsløsning. Derudover kan man selvfølgelig se, hvilke aftaler man har med medlemmerne, hvordan de opkræves samt status på tidligere og oprettede opkrævninger og betaling.

På baggrund af disse data kan man i Microsoft Dynamisk CE (CRM) f.eks. automatisere flows omkring nye medlemmer eller forsinkede betalinger. Derudover kan man segmentere medlemmerne, så de udtages til opgradering af bidrag eller retention.

Fordele ved at anvende OnlineFundraising og Microsoft Dynamics CE sammen

  • I slipper for at lave det kedelige og administrative arbejde, som er forbundet med at opkræve f.eks. PBS-aftaler
  • I er sikret flere forskellige betalingskanaler uden selv at skulle betale for dyr udvikling af integrationerne
  • I får løbende tilføjet nye betalingskanaler uden omkostninger
  • I får en fleksible platform i Microsoft Dynamisk CE (CRM), som kan tilpasses til forretningens behov – også på længere sigt
  • I bruger standardplatformene til det, som de hver især er gode til

Overvejer I at forbinde Microsoft Dynamisk CE (CRM) og OnlineFundraising?

Du kan læse mere om produktet i dette produktark: OnlineFundraisingLink.

Har du lyst til at høre mere om OnlineFundraisingLink og dets muligheder, er du meget velkommen til at kontakte os.

Kontakt os