Herobase

HeroBase designer løsninger, som kan hjælpe virksomheder og deres ansatte med at vokse. Dette gør de ved levering af outbound call center-løsninger. Primært er HeroBases arbejde fokuseret om salgsagenter, fundraisere, markedsundersøgere, mødebookere og forretningsudviklere.

Cenvation og Herobase har i samarbejde udviklet CRM-Herobase Connectoren, der hjælper organisationer og virksomheder med at effektivisere og automatisere kommunikation mellem et eller flere in-house eller outsourcede call-centre og Microsoft CRM. Produktet har eksempelvis allerede hjulpet Dansk Flygtningehjælp med at koordinere landsindsamlinger.

OnlineFundraising

OnlineFundraising er et fundraising bureau som hjælper over 90 nordiske organisationer med at få kontrol over de digitale løsninger, som deres fundraising og medlemserhvervning er baseret på. Bureauet sikre deres kunder de nødvendige betalingskanaler for at kunne modtage donationer og medlemsskaber.

Cenvation har samarbejde med OnlineFundraising ved at skabe et stabilt og pålidelidt bindeled mellem Microsoft Dynamics CE (CRM) og OnlineFundraising, netop OnlineFundraisingLink. Produktet anvendes typisk til NGOer, politiske partier og brancheorganisationer, med ønsket om et standardprodukt til opkrævning af løbende beløb hos medlemmer eller kunder.

IDQ

IDQ er en datavirksomhed, som arbejder indenfor data mangement løsninger i Danmark, hvor omdrejningspunktet er søgemaskinen iDQ™ Search. IDQ effektiviserer virksomheders adgang til deres vigtigste forretningsdata fra diverse kilder.

Hos Cenvation har vi samarbejdet med IDQ i vores udvikling af produktet IDQLink, som automatiserer systematiseringen og opdatering af stamdata, hvilket sikre en effektiv kommunikation med kunder og medlemmer for diverse virksomheder. Konkret anvendes IDQLink normalt når en virksomhed eller person skal oprettes i Microsoft Dynamics CRM ved indtast af diverse data, hvorefter brugeren med ét enkelt klik kan hente værdifulde oplysninger om denne person eller virksomhed fra IDQ.

AKA-it

AKA-it leverer it-understøttelser for at kunne forbedre kundens forretningsprocesser. AKA-it betjener i dag Magistrenes A-kasse, Min A-kasse og A-kassen for journalistik, kommunikation og sprog, samtidig med at de hoster A-kasse systemet Modulus.

Samarbejdet mellem AKA-it og Cenvation består i udviklingen af produktet ModulusLink som integrerer Modulus med CRM. ModulusLink gør data lettilgængeligt, så der kan fra virksomhedens perspektiv kan anvendes ny forretningslogik.