Microsoft

Vi er stolte over at være Microsoft Gold Partner i kategorierne:

  • Application Development
  • Application Integration

Som partner hos Microsoft kan opnås forskellige niveauer af partnerskaber, hvor guldpartner er Microsofts højeste partnerniveau. Partnerniveauet uddeles på baggrund af kompetencer og det engagement man har på udvalgte platforme og teknologier fra Microsoft. På baggrund af vores ekspertise og engagement inden for Dynamics 365 og BC er vi dedikeret guldpartner med Microsoft.

Læs mere om Microsoft her: www.microsoft.com/da-dk/

Microsoft
OnlineFundraising

OnlineFundraising

OnlineFundraising er et fundraising bureau som hjælper over 90 nordiske organisationer med at få kontrol over de digitale løsninger, som deres fundraising og medlemserhvervning er baseret på. Bureauet sikre deres kunder de nødvendige betalingskanaler for at kunne modtage donationer og medlemsskaber.

Cenvation har samarbejde med OnlineFundraising ved at skabe et stabilt og pålidelidt bindeled mellem Microsoft Dynamics CE (CRM) og OnlineFundraising, netop OnlineFundraisingLink. Produktet anvendes typisk til NGOer, politiske partier og brancheorganisationer, med ønsket om et standardprodukt til opkrævning af løbende beløb hos medlemmer eller kunder.

Se mere om produktet her: OnlineFundraisingLink og OnlineFundraising her: https://www.onlinefundraising.dk/

enreach

Enreach designer løsninger, som kan hjælpe virksomheder og deres ansatte med at vokse ved bla. levering af outbound call center-løsninger. Enreach’ primære arbejde er fokuseret omkring salgsagenter, fundraisere, markedsundersøgere, mødebookere og forretningsudviklere.

Cenvation og Enreach har – i tæt samarbejde – udviklet CRM-Herobase Connectoren, der hjælper organisationer og virksomheder med at effektivisere og automatisere kommunikation mellem et eller flere in-house, eller outsourcede call-centre og Microsoft CRM. Produktet har eksempelvis allerede hjulpet Dansk Flygtningehjælp med at koordinere landsindsamlinger.

Se mere om produktet her: HerobaseLink og Enreach her: enreach.com/en/campaigns

Herobase
ClickDimensions

ClickDimensions

Cenvation er partnere med ClickDimensions, og har leveret mange løsninger, hvor Clickdimension anvendes, som marketingsværktøj.

ClickDimensions kan hjælpe med mange forskellige moduler til at understøtte salg, marketing og service. Dette inkluderer eksempelvis landingpages, nyhedsbrevsudsendelse, social marketing, lead scoring og eventhåndtering.

ClickDimensions har en indbygget integration til Microsoft Dynamics CE.

Læs mere om ClickDimensions her: https://clickdimensions.com/

IDQ

IDQ er en datavirksomhed, som arbejder indenfor data mangement løsninger i Danmark, hvor omdrejningspunktet er søgemaskinen iDQ™ Search. IDQ effektiviserer virksomheders adgang til deres vigtigste forretningsdata fra diverse kilder.

Hos Cenvation har vi samarbejdet med IDQ i vores udvikling af produktet IDQLink, som automatiserer systematiseringen og opdatering af stamdata, hvilket sikre en effektiv kommunikation med kunder og medlemmer for diverse virksomheder. Konkret anvendes IDQLink normalt når en virksomhed eller person skal oprettes i Microsoft Dynamics CRM ved indtast af diverse data, hvorefter brugeren med ét enkelt klik kan hente værdifulde oplysninger om denne person eller virksomhed fra IDQ.

Se mere omkring produktet her: IDQLink og IDQ her: https://idq.dk/

iDQ instant data quality
AKAIT

AKA-IT

AKA-it leverer it-understøttelser for at kunne forbedre kundens forretningsprocesser. AKA-it betjener i dag Magistrenes A-kasse, Min A-kasse og A-kassen for journalistik, kommunikation og sprog, samtidig med at de hoster A-kasse systemet Modulus.

Samarbejdet mellem AKA-it og Cenvation består i udviklingen af produktet ModulusLink som integrerer Modulus med CRM. ModulusLink gør data lettilgængeligt, så der kan fra virksomhedens perspektiv kan anvendes ny forretningslogik.

Se mere omkring produktet her: ModulusLink og AKA-it her: http://akait.dk/

Få den bedste skræddersyede løsning

Gør som mange af landets største organisationer – kontakt os. Vi sidder klar til at designe og producere jeres kommende ERP system. Vi har siden 2013 inspireret organisationer med deres Microsoft Dynamics løsninger.

Kontakt Cenvation