Projekbeskrivelse

Når support bringer organisationer i skyen

AIDS-fondet

Samarbejdet Cenvation og AIDS-Fondet imellem, startede sommer 2019 med aftale på at leverer support til AIDS-Fondets CRM-løsning. I efteråret 2020 blev samarbejdet udvidet da AIDS-Fondet havde ønske om at opgradere deres CRM-løsning samt at migrerer CRM-systemet op i skyen. Igennem et tæt og konstruktivt samarbejde kunne AIDS-Fondet i januar 2021 tage deres nye løsning i brug. AIDS-Fondets nye online Dynamics 365-løsning inkluderede en integration til OnlineFundraising.
Cenvations Speedup-pakke dannede grundlaget for løsningens opbygning, ligesom integrationer og funktioner blev tilpasset AIDS-Fondets organisation.

Hvem er AIDS-Fondet

AIDS-Fondet er en humanitær organisation i Danmark, der stræber efter en verden, hvor Hiv ikke længere smitter, og hvor at en diagnose med HIV ikke mindsker livskvaliteten. AIDS-Fondet arbejder bland andet på at styrke forskningen i sygdommen, informere og rådgive befolkningen om den.

Læs mere på AIDS-Fondets hjemmeside

Et rengøringsprojekt – Datavask og Migrering

Hos AIDS-Fondet var der et ønske om at få opgraderet deres Microsoft Dynamics løsning fra en Onpremise i deres kælder til skyen i en Online-løsning. Derudover skulle der rettes op på den daværende datamodel samt etableres en integration til OnlineFundraising. Dette var udgangspunktet for CRM-projektet.

Cenvations konsulenter fulgte igennem projektet vores veldefinerede projektplan, som i første omgang omfatter en analysefase hvor brugernes og organisationens behov ønsker defineres.

Første skridt i projektet var opbygning af en datamodel samt opgradering af den eksisterende kode, således at den fungerer med Dynamics 365.

Som alle nye Dynamics 365 løsninger, var denne bygget op omkring Unified Interface – der giver brugerne den optimale visning samt leverer interaktionen på både telefoner, tablets og laptops.

Næste skridt var migreringen af data fra AIDS-Fondets “gamle” Onpremise 2011-løsning til Dynamics 365.

Cenvations egenudviklet MigrationLink, blev brugt i fasen, da dette værktøj giver mulighed for at styre hvilke data der skal flyttes, ligesom produktet organiserer de indbyrdes relationer i CRM.

Da processen omkring datavask og migrering var gennemført, begyndte opbygningen af funktionaliteten i AIDS-Fondets nye CRM-løsning.

Tilpasset funktionalitet

Dashboards og diagrammer

Undervisning i oprettelse af egne visninger, diagrammer og dashboards, som giver mulighed for at gruppere, summere og kvalificere sin data.

Skattefil til upload

Da fradragsberettiget donationer skal indberettes til SKAT årligt, har AIDS-Fondet en fordel, da deres indberetningsfil genereres direkte fra Dynamics 365.

Sikkerhedsroller og Teams

I en organisation som AIDS-Fondet er behovet for tilpassede sikkerhedsroller og Teams essentielt. De giver nemlig mulighed for at samle data indenfor bestemte områder kombineret med rettighedsstruktur der sikrer at brugerne blot har adgang til dataerne der er relevante for dem.

Integrationer

ClickDimension

Denne forenede marketing platform er fundamentets for AIDS-Fondets e-mail marketing, kampagner og events. ClickDimensions er integreret direkte til Dynamics 365.

OnlineFundraising-Integration

Vores produkt OnlineFundraisingLink giver AIDS-Fondet et stabilt og pålideligt bindeled mellem Microsoft Dynamics 365-løsningen og OnlineFundraising. Nye betalingsaftaler og opkrævninger fra OnlineFundraising bliver sendt til CRM, ligesom opdateringer på bidragsydere kan sendes tilbage til OnlineFundraising.

Undervisning inkorporerer den gode løsning

Inden den færdige løsning blev overdraget til AIDS-Fondet stod Cenvation for undervisning af slutbrugere, superbrugere og administratorer. Undervisning styrker optagelsen af IT-systemer, så AIDS-Fondet er klædt på til at tage deres nye Microsoft Dynamics 365-løsning i brug.

Skal vi samarbejde?

Gør som en række af landets største a-kasser, fagforeninger, medlemsbaseret organisationer, NGO’er og finansbrancher: Kontakt os så vi sammen kan finde den bedste løsning til jeres udfordringer.

Kontakt os