Projekbeskrivelse

Support, vedligehold og drift – Cenvation passer på Ingeniørforeningen IDA’s CRM-løsning

Ingeniørforeningen i Danmark – IDA – indledte i 2017 et samarbejde med Cenvation. Siden er der løbet meget vand under broen, hvor vi nu er deres fortrukne CRM-konsulent. Det betyder at vores konsulenter bruges indenfor både rådgivning og udvikling af deres nuværende CRM-løsning.

Ingeniør foreningen IDA har et CRM-system, der er yderst centralt for en stor mængde af organisationens daglige arbejde. I deres CRM-løsning er alle deres medlemmers stamdata og informationer om medlemskaber nemlig lagret. Derudover bruger IDA’s ansatte også deres CRM i håndteringen af arrangementer, møder med medlemmer og konferencer.

Hvem er Ingeniørforeningen IDA?

Ingeniørforeningen IDA er en fagforening og interesseorganisation for højtuddannede med teknisk, naturvidenskabelig eller IT-baggrund. IDA har desuden været kåret til den bedste fagforening to år i træk (2021 og 2022).

Læs mere om Ingeniørforeningen IDA

Sparring og vidensdeling styrker løsningen

Med en så central løsning er det selvsagt vigtigt, at denne virker upåklageligt, og det skal ligeså være muligt at kunne trække på ekspertise. Der for forsyner vi dagligt IDA med faglighed og sparring i forhold til deres CRM-løsning. Hvis IDA’s ansatte løber ind i udfordringer, er det vores ansvar som IT-konsulent, at finde ud af hvad der forsager fejlen, og herefter finde en løsning, der effektivt kan implementeres.

Resultat

  • De har fået en sparringspartner, der kan give dem viden, samt kan hjælpe dem med deres CRM-løsning.

  • Support til videre udvikling af funktioner i CRM og andre IT-systemer

  • Med os som CRM ansvarlige, kan IDA’s IT-afdeling fokusere på andre dele af deres omfattende IT-struktur.

  • IDA har fået en tryghed omkring at deres CRM bliver varetaget og supporteret af en ekspert der er dedikeret til Microsoft Dynamics-platformen

  • IDA har fået et moderne og velfungerende CRM system, der holder deres stamdata ajour

Få den bedste skræddersyede løsning

Gør som mange af landets største organisationer – kontakt os. Vi sidder klar til at designe og producere jeres kommende xRM system. Vi har siden 2013 inspireret organisationer med deres Microsoft Dynamics løsninger.

Kontakt Cenvation