Projekbeskrivelse

Da den daværende løsning blev til en fremtidssikret Cloud-platform, med integrationer til donationstjenester.

I foråret 2020 indgik Børnecancerfonden et samarbejde med Cenvation, da de søgte på at omlægge deres daværende løsning, til en ny platform baseret på Online Dynamics 365 CRM. Valget på en Cloud løsning faldt, blandt andet på grund fondens ønske om at minimere deres driftsomkostninger, og outsource flest mulige udgifter på blandt andet servere. Med serveren i skyen fremfor kælderen, har Børnecancerfonden kunne strege flere udgifter på blandt andet servere.

Et af hovedformålene i deres nye løsning var et skabe en integration til OnlineFundraising, der skulle administrere donationer fra personer, der ønsker at støtte Børnecancerfondens mange betydningsfulde sager. I fondens arbejde fylder det meget, at donationer er øremærket til eksempelvis forskning, materielle ydelser til børn og familier og m.m. Det satte et krav til deres løsning, hvor integrationen til OnlineFundraising blev udført gennem Cenvations produkt, OnlineFundraisingLink. Det sikrede at løsningen fungerede sømløst, og at donationer kan strømme til fonden.

CAs A-kasse

Hvem er Børnecancerfonden?

Børnecancerfonden har siden 1995  kæmpet for, at alle børn med kræft skal overleve og kunne leve et godt liv. Fonden er den i landet, der har finansieret mest dansk forskningen imod kræft hos børn. Organisationen lever af gaver og donationer, og har derfor brug for integrationer der sikrer donationer løber til fonden.

Læs mere på BørneCancerFondens hjemmeside

Datamodellen der skulle løse Børnecancerfonden behov

For at Børnecancerfondens løsning skulle blive en succes, var det påkrævet at datamodellen kunne blev fremtidssikret til, at administrere og facilitere de mange arbejdsopgaver. I løsningen var tabellen for personer og organisationer et naturligt omdrejningspunkt, der dækker over roller såsom donorer, børn med kræftdiagnose, pårørende, primære kontakter for indsamling osv.

For at fonden kan levere de bedste ydelser som rådgivning og støtte til familier, implementerede vi en familie-relation i løsningen. Relationen gjorde, at to eller flere personer kan sammenkobles til en familie, der giver ansatte et fyldestgørende overblik over de enkelte sager.

Dynamics 365 CRM hjælper fonden med, at danne et overblik over de data, der går gennem organisationen. Med overblikket kan donationer blandt andet spores, så der eksempelvis kan sendes takkebreve til organisationer og personer der donerer. I løsningen er der blandt andet felter, der giver ansatte overblik over  enkelte og faste donationer fra både personer og organisationer.

Skræddersyet løsning til Børnecancerfondens ydelser

Børnecancerfonden har en række ydelser de bevilliger familier med, og det sætter derfor en række behov ifht. deres løsning. Vi har anvendt standardtabellen Sag og givet den et nyt formål i fondens løsning, hvor sager anvendes som led i behandlingsprocessen til at vurdere om der skal bevilliges en ydelse.

Børnecancerfondens tilbyder blandt andet nedenstående ydelser, som standardtabellen sag nu dækker over:

  • Ansøgninger til fonden

  • FAVN – Psykosocial støtte til familier med kræftsyge børn

  • Feriehuse – Børnecancerfonden har flere ferie huse der udlånes til familier med kræftsyge børn

Undervisning implementerede løsningen

Projektet blev afsluttet med et effektivt uddannelsesforløb, hvor brugerne blev uddannet i løsningen. Undervisningen var opdelt i tre vidensområder:

  • Generel introduktion til Dynamics 365 CRM

  • Skræddersyede funktioner der var udviklet i Børnecancerfondens løsning

  • Avancerede funktioner i Dynamics 365 CRM

Brugernes havde en kæmpe villighed til, at blive lært godt op i deres nye system. Brugerne blev virkelig gode til at løse deres egne udfordringer, som jo hænder når nye systemer implementeres i arbejdsprocesser. Det var en god oplevelse, at kunne lukke projektet, velvidende at brugerne havde taget godt imod vores løsning, samtidig med de viste omstillingsparathed i at tilpasse deres arbejde til de nye rammer” – Nicki Jørgensen, Senior Manager.

Integrationer – hvilke indeholder løsningen

OnlineFundraising

Donationer og aftaler indlæses i CRM fra OnlineFundraising. Integrationen til virksomheden gør det muligt for Børnecancerfonden at modtage donationer.

MobilePay

Integrationen til MobilePays MyShop, samler alle indbetalinger i Børnecancerfondens CRM-løsning.

Udtræk til SKAT

Baseret på fradragsberettigede donationer, hjælper løsningen med at danne filer, der kan uploades til SKAT via tast-selv-portalen.

BetterNow

Integrationen der løbende henter information om indsamlinger og donationer foretaget via BetterNow.

Bankindbetalinger

Bankindbetalinger eksporteres i aftalt format og indlæses. Dataen anvendes til at afstemme opkrævninger og oprette donationer der er foretaget via bankindbetalinger.

SpeedUp-Pakken og OnlineFundraisingLink

SpeedUp-Pakken der med sin samlede viden, effektiviserer projektarbejdet, og sikrer Børnecancerfonden en hurtig levering. Læs mere om produktet her SpeedUp-pakken

OnlineFundraisingLink – Cenvations produkt der forbinder CRM-løsninger til OnlineFundraising. Med produktet i løsningen, kan Børnecancerfonden sømløst modtage donationer.

Ønsker du sparring?

Skriv til os hvis I vil høre mere om, hvordan vi kan hjælpe jeres virksomhed

Kontakt Os