Projekbeskrivelse

Samarbejdet med fagforeningen og a-kassen for salg og marketing, Business Danmarks

Cenvation og fagforeningen for profiler indenfor marketing og salg – Business Danmark – indledte et nyt projekt i foråret 2022. Organisationen ønskede at fremtidssikre deres CRM-løsning, ved at migrere deres CRM fra serveren i kælderen til en moderne løsning i skyen.

Kort forinden projektets start havde Business Danmark udarbejdet en ny strategi. En strateg, hvor udgifter skulle reduceres ved blandt andet at arbejde smartere og nedbringe kompleksiteten af organisationens mange opgaver. Et af målene var at give Business Danmarks tekniske personale mere råderum, hvor fokus i større grad er blevet flyttet fra at løse tekniske udfordringer, til i stedet at kunne assistere kolleger.

CAs A-kasse

Hvem er Business Danmark?

Business Danmark er fagforeningen i Danmark der henvender sig til personer der arbejder med Salg og Marketing. Med mere end 29.000 medlemmer yder fagforeningen juridisk service samt inspirerende sparring til deres medlemmer, så de kan løfte deres udvikling til nye højder.

Læs mere på Business Danmarks hjemmeside

Overførsel af data

Der findes flere måder at flytte data fra et Onpremise system til en cloud-løsning i skyen. Cenvation har hjulpet flere organisationer, med at overflytte deres CRM-løsninger, og dertil har vi udviklet produktet MigrationLink, der også blev benyttet ved flytningen af Business Danmarks data. Det har sikret, at Business Danmarks data er blevet overført i en flydende overgang fra Onpremise til Cloud, hvor interne relationer og afhængigheder er bevaret i løsningen.

Hver løsning er unik

Organisationer er som mennesker – to er sjældent ens. Det er ikke anderledes for organisationernes CRM-løsninger. Mange organisationer har ofte flere forskellige tilpasninger, der er skræddersyet og tilpasset hverdage, kulturer og processer. Migreringen er som bekendt det sværeste i flytningen, for hvis data er overset eller mangler kan det sætte arbejdet bagud.

I arbejdet med Business Danmark var det derfor også vigtigt at få kortlagt deres løsning – hele vejen igennem, så systemet fungerede sømløst efter overflytningen.

Justering af integrationer

Det er vores erfaring, at Onpremise løsninger, især integrationerne, ofte er bygget på en metodik, der ikke er foreneligt med at gå i skyen. Derfor er det vigtigt at have integrationspunkterne kortlagt, så det er muligt at definere, hvor vi skulle sætte ind.

Når vi kortlægger organisationen i forarbejdet, er det derfor en kærkommende lejlighed til at gå den eksisterende løsnings tekniske aspekter i sømmene, for at vurdere om alle integrationer og plug-ins fortsat er tidssparende og relevante.

Hvilke fordele har Business Danmark opnået?

En løsning der altid er Up-To-Date

Nye forretningsgivende funktioner der sparer tid og fjerner frustrationer

En mobil løsning der kan tilgås On-The-Go

Backup af deres løsning der foretages af Microsoft hvert 15 minut

Sparet hardwaren væk

Integrationer i løsningen

  • Hjemmeside

  • CPR-registeret

  • Modulus

Egne produkter i løsningen

Ønsker du sparring?

Skriv til os hvis I vil høre mere om, hvordan vi kan hjælpe jeres virksomhed

Kontakt Os