Projekbeskrivelse

Opgradering af forhenværende løsning skaber værdi og forbedre ansattes arbejdsprocesser!

Forbedret brugeroplevelse, nye og stærke teknologier, var baggrunden for opgraderingen. Nye teknologier vil åbne døre til mange nye funktioner, der effektiviserer arbejdet med foreningens medlemmer.

Dansk Naturfredningsforening fik gennem samarbejdet med Cenvation, opgraderet deres løsning fra Dynamics 2011, hvis mainstream support udløb i 2016. Foreningen havde derfor en skarp bagkant, hvor et alternativ skulle findes. Med en ny OnPremise løsning, har Dansk Naturfredningsforening bevaret deres support fra Microsoft.

Dansk Naturfredningsforening

Hvem er Dansk Naturfredningsforening?

Danmarks grønne medlemsorganisation. Med mere end 130.000 medlemmer indtager Danmarks naturfredningsforening pladsen som Danmarks absolutte største grønne medlemsorganisation, hvor der kæmpes for at skabe mere plads til naturen.

Læs mere om Dansk Naturfredningsforening

Resultat

Årsagen til at valget faldt på en ny OnPremise løsning og ikke en Dynamics 365 Cloud løsning, skyldes et ønske fra kunden, om at kunne tilgå data direkte fra databasen. Samtidig havde en tidligere CRM leverandør lavet en proces til udtræk af data, der trak data direkte ud fra databasen – en proces som kunden ikke ønskede at give afkald på, da der var udsigt til en længere kørselstid for den pågældende proces.

Med de nyeste opdateringer til dynamics 365 Cloud-CRM, er det nu blevet muligt at tilgå data fra databasen via SQL. Samtidig er performance blevet markant bedre end i 2016, hvor projektet var aktivt.

Vi opgraderede løsningen, alt imens vi omskrev al kode til at køre efter Speedup-pakken, Cenvations eget produkt der fungerer som et framework til hurtigere at levere værdi til kunderne. Speedup-pakken er Danmarks Naturfredningsforenings sikkerhed for, at deres løsning, smidigt, kan tilpasses med yderligere funktionalitet.

Derudover implementerede vi også en integration til Onlinefundraising via vores produkt, OnlinefundraisingLink. Med denne integration sikres Danmarks Naturfredningsforening mere stabilitet i deres opkrævninger, hvor data blandt andet holdes ajour mellem Onlinefundraising og deres CRM løsning.

Få den bedste skræddersyede løsning

Gør som mange af landets største organisationer – kontakt os. Vi sidder klar til at designe og producere jeres kommende xRM system. Vi har siden 2013 inspireret organisationer med deres Microsoft Dynamics løsninger.

Kontakt Cenvation