Projekbeskrivelse

Effektive betalingsmuligheder til Diabetesforeningen

I vinteren 2021 indledte Cenvation et samarbejde med Diabetesforeningen, der kort forinden havde lavet en aftale med OnlineFundraising. Samarbejdet med OnlineFundraising havde givet dem stærke værktøjer til at tage imod donationer samt gode betalingsmuligheder til deres medlemmer. Diabetesforeningen ønskede derfor en tættere integration fra deres CRM-løsning til OnlineFundraising.

Opgaven lød blandt andet på, at vores konsulenter skulle opsætte vores eget produkt, OnlineFundraisingLink, til Diabetesforeningens CRM-miljø. Når systemerne er forbundet gennem OnlineFundraisingLink, vil Diabetesforeningen få færre manuelle opgaver, hvilket vil spare dem tid.

En anden integration vi skulle oprette, var til en CPR-database gennem en tredjepartstjeneste. Formålet med integrationen er at sikre deres stamdata på deres medlemmer, stemmer overens med CPR-registeret. Det skal fjerne flere af foreningens manuelle processer, alt imens deres medlemsdata holdes ajour. Eksempelvis vil integrationen hjælpe foreningen med at være opmærksom på, hvis medlemmer flytter adresse, skifter køn, eller bortgår.

Hvem er Diabetesforeningen?

Diabetesforeningen har siden 1940 været interesseorganisationen for mennesker med sukkersyge i landet. Organisationen ønsker at fremme livsvilkårene for sukkersyge mennesker gennem forebyggelse, helbredelse/forskning samt accept af at leve med sygdommen.

Læs mere om Diabetesforeningen

Implementeringen af OnlineFundraising – Etableringen af betalingskanaler

Størstedelen af projektet omhandlede implementeringen af OnlineFundraisignLink i Diabetesforeningens CRM-løsning. Foruden implementeringen tilpassede vi også Diabetesforeningens CRM-system, til at kunne spille sammen med OnlineFundraising, så der kunne automatiseres forskellige aspekter såsom velkomstbreve, og opkrævninger.

Hvordan fungerer OnlineFundraisingLink

Til Diabetesforeningens løsning anvendte vi vores aget produkt, OnlineFundraisingLink, der bygger og forbinder kunders CRM-løsninger til OnlineFundraising. OnlineFundraising er et af markedets bedste værktøjer for organisationer, der ønsker at etablere betalingskanaler på deres kommunikationsplatforme. Med OnlineFundraisingLink kan OnlineFundraisings betalingsmuligheder let implementeres i løsninger, hvor formularer kan lægges ud på en virksomheds kommunikationsplatforme såsom, Social Media, Nyhedsbreve, LandingPages, hjemmesider osv.

Model for OnlineFundraisingLink
Læs mere om OnlineFundraisingLink

Middleware blev del af en større automatisering

I løsningen tilførte vi også en integration til et middlewear der forbandt Diabetesforeningen med postnord-pakkelabels. Integrationen var en del af en større automatisering af foreningens processer, hvor eksempelvis processen for velkomstpakker til medlemmer blev effektiviseret. Processen der er automatiseret, rækker hele vejen fra digital tilmelding på hjemmeide, til at medlemmet modtager et fysisk brev.

Model for OnlineFundraisingLink

Resultat

  • Sikret Diabetesforeningen en opdeling af deres systemlandskab, hvor ejerskabet af hhv. medlems- og økonomidata er blevet adskilt ift. CRM- og økonomi-systemet.

  • CPR-integrationen sikrer, at Diabetesforeningens medlemsdatabase er opdateret, hvilket giver en god datakvalitet. Integrationen sikrer blandt andet, at afdøde medlemmer ikke modtager Girokort.

  • Apopros Girokort, vi har i Diabetesforeningens løsning tilpasset OnlineFundraising til også at kunne administrere GIRO betalinger – en mulighed der ikke er standard hos OnlineFundraising.

  • Manuelle processer blev gjort automatiske, gennem vores integration mellem postnord-pakkelabels og Diabetesforeningen.

Få den bedste skræddersyede løsning

Gør som mange af landets største organisationer – kontakt os. Vi sidder klar til at designe og producere jeres kommende xRM system. Vi har siden 2013 inspireret organisationer med deres Microsoft Dynamics løsninger.

Kontakt Cenvation