Projekbeskrivelse

Samarbejdet med Forbrugerrådet Tænk?

Samarbejdet blev stablet på benene efter, at Forbrugerrådet Tænk ønskede at optimere deres nuværende Dynamics 365 system til at centralisere MobilePay data et sted og forbedre vedligeholdelsen af MobilePay abonnementer og aftaler internt i organisationen. Ved at berige Forbrugerrådet Tænks nuværende løsning med relevant data fra OnlineFundraising er håndteringen af MobilePay-aftaler forenklet og optimeret, hvilket gør det enkelt for Forbrugerrådets Tænks medarbejdere at behandle aftaler med færre klik og forøget overblik over data.

Det skulle vise sig, at denne opgave var en enestående mulighed, for at anvende vores eget produkt, OnlineFundraisingLink, der forbinder OnlineFundraising med kunders CRM-løsning.

Hvem er Forbrugerrådet Tænk?

I Danmark, er Forbrugerrådet Tænk landets svar på en forbrugerorganisation, der både promoverer og fremskynder bæredygtigt- og socialt ansvarlig forbrug. Organisationens formål er at fremme danske forbrugeres rettigheder, samt give dem en stemme i markedet.

Læs mere på Forbrugerrådet Tænks hjemmeside

Løsning

Forbrugerrådet Tænk havde i forvejen MobilePay Subscriptions, hvis data var lagret i OnlineFundraising. Med en integration til MobilePay Subscriptions, kan medlemmer betale deres faste regninger gennem deres MobilePay app. Udfordringen for Forbrugerrådet Tænk var imidlertid, at de ønskede at kunne tilgå deres MobilePay Subscription Data i deres CRM-løsning. Med dataen i CRM-systemet kunne ansatte eksempelvis slippe, for at veksle mellem CRM og OnlineFundraising, når der arbejdes med medlemmers betalingsdata. Vores opgave var derfor at centralisere deres data under et tag – deres CRM-løsning.

Til at løse opgaven, anvendte vi vores eget produkt, OnlineFundraisingLink. Produktet er designet og udviklet, med det mantra at skabe et stabilt og effektivt bindeled mellem Microsoft Dynamics-CRM og OnlineFundraising.

Hvad er OnlineFundraisingLink?

OnlineFundraising er et af markedets bedste betalingsværktøjer for organisationer og virksomheder, med betalingskanaler på kommunikationsplatformene. Vi har skabt OnlineFundraisingLink der forbinder kunders CRM-løsning til OnlineFundraising-platformen. Med OnlineFundraisingLink I opsætte OnlineFundraisings webformulare på jeres forskellige medier såsom, hjemmeside Linkedin, Facebook osv.

Læs mere om OnlineFundraisingLink

Undervisning – Den bedste måde at implementere digitale løsninger

Før projektet blev afsluttet, afholdte vi undervisning med flere superbrugere. Vi sørgede blandt andet for, at brugerne kunne blive klogere på integrationen, og kunne se den overordnede funktion. Vi så blandt andet på de entiteter, der er i OnlineFundraising. Vi klædte også ansatte på med viden om det opdaterede systemlandskab, så ansatte selv kunne manøvrere rundt i deres løsning. Undervisningen i systemlandskabet forberedte desuden Forbrugerrådet Tænks ansatte, så de på egen hånd kan opsætte den nødvendige overvågning i CRM. Både i den nye integration og eksisterende for at sikrer et velfungerende system. Vores undervisning bestod mest af teori, hvor produktet, dets relevans og dets anvendelse blev gennemgået med superbrugerne, der efterfølgende stod for at undervise eventuelle slutbrugere.

Når vi underviser vores kunder i deres nye løsninger, får organisationer som Forbrugerrådet Tænk de bedste forudsætninger for, at systemet implementeres succesfuldt.

Resultat – Hvad har løsningen tilført?

Med integrationen til MobilePay Subscription via OnlineFundraising-platformen, er der åbnet mange døre for hvordan, at medlemmer kan lave indbetalinger – hvor integrationen har gjort det muligt for organisationens mere end 90.000 medlemmer at anvende MobilePay som betalingsmiddel.

Med løsningen i bæltet, har Forbrugerrådet Tænk fået mere råderum i deres medlemsrekruttering.

Få den bedste skræddersyede løsning

Gør som mange af landets største organisationer – kontakt os. Vi sidder klar til at designe og producere jeres kommende xRM system. Vi har siden 2013 inspireret organisationer med deres Microsoft Dynamics løsninger.

Kontakt Cenvation