Projekbeskrivelse

Samarbejdet med Gyldendal og deres ønske

Cenvation og Danmarks største forlag, Gyldendal, indgik et samarbejde i efteråret 2017. Hos Gyldendal var et ønske om at opgradere deres daværende forretningskritiske kernesystem fra CRM 2011 til Microsofts nyeste version – Dynamics 365. Med Dynamics 365 fik Gyldendal hvad de efterspurgte – forbedrede brugeroplevelser samt ny og stærk teknologi.

Med opgraderingen af deres CRM-system, valgte Gyldendal at bruge Microsoft Dynamics 365. Med en løsning i skyen, har Gyldendal fået en række fordele i kraft af Power Platform, med den kan de hurtigere komme ud med løsninger, der er værdiskabende for dem, og deres medarbejdere.

Gyldendal

Hvem er Gyldendal?

Danmarks største og ældste forlag, Gyldendal, har i mere end 250 år været toneangivende i deres branche, samt spillet en stor rolle for litteraturen i det danske samfund. Siden 1770 har Gyldendal haft til mission, at sikre gode læseoplevelser for danskerne alt imens de vil være det fortrukne forlag for både læsere og forfattere.

Læs mere på Gyldendals hjemmeside

Forløbet som rådgiver hos Gyldendal

Under arbejdet der førte til Gyldendals nye løsning, stod Cenvations konsulenter for al arbejde i forhold til migrering af data. I projektet var  vores viden og erfaring, et af de vigtigste redskaber, da vi foruden data-migreringen, skulle vejlede og rådgive i flere projektets processer. Gyldendal havde nemlig interne kræfter til at lave datamodellen, foruden et eksternt firma til at varetage projektets småopgaver. En stor del af vores arbejde, bestod derfor i at have en finger på pulsen, og være 100% orienteret om projektets forløb og eventuelle udfordringer, som vi – på baggrund af vores ekspertise – kunne efterkomme i fællesskab med Gyldendal.

Resultat – hvad fik Gyldendal?

Med løsningen er Gyldendal blevet bragt i skyen, hvor de har modtaget alle fordelene som Cloud-CRM har. Med en innovativ Cloud-løsning har Gyldendal blandt andet fået lettere adgang til alle nuværende- og fremtidige funktioner til Dynamics 365. Løsningen har givet Gyldendal langt bedre forudsætninger for at optimere deres processer.

Undervisning over tre moduler

Få den bedste skræddersyede løsning

Gør som mange af landets største organisationer – kontakt os. Vi sidder klar til at designe og producere jeres kommende xRM system. Vi har siden 2013 inspireret organisationer med deres Microsoft Dynamics løsninger.

Kontakt Cenvation