Projekbeskrivelse

Cloud-opgradering og Telefoni-integration – Medicinen mod et standard Outlook-plugin

KODA

Den medlemsejede non-profit organisation Koda og Cenvation indgik i foråret 2019 et samarbejde, omkring vedligeholdelse og videreudvikling af Kodas eksisterende Microsoft Dynamics løsning.

Arbejdet med Kodas systemer kan beskrives i tre processer.

 • Opgradering til nyere version af CRM

 • EASYLink-integration

 • Telefoni-integration

Hvem er Koda?

KODA er en musikrettighedsorganisation, der blev stiftet i 1926. Koda sikrer betaling til både sangskrivere og komponister, hvis musik afspilles i offentlige rum. Kodas mission er at sørge for at musikere, komponister og sangskrivere får deres betaling, når deres musik bruges.

Læs mere på Kodas hjemmeside

Opgradering og Telefoni-integration

I forbindelse med aftalen omkring videreudvikling af Kodas Microsoft Dynamics CRM løsning blev opgaven – efter en skabende dialog – omdefineret til en opgradering til den nyeste version af Microsoft Dynamics 365 CRM. Med opgraderingen har Koda kunne nyde en optimering af daværende og fremtidige arbejdsgange og processer.

En del af opgraderingen er en integration til Cenvations EASYLink.
EASYLink er dermed blevet erstatningen for Kodas daværende Microsoft Dynamics Outlook-plugin. Et plugin som Koda over tid havde oplevet som værende ustabilt og derfor ønskede et passende effektivt alternativ til.

EASYLink blev derfor Medicinen mod en ustabil løsning.

Valget faldt på EASYLink, da denne integration – udover at opfylde Kodas umiddelbare behov – gav mulighed for at tilpasse funktionaliteter specifikt til Kodas arbejdsgange og processer.

Telefoni-integration – Kortere vej fra opkald til CRM

Der havde over længere tid været et ønske hos Koda om at integrere en funktion der – automatiske – lavede opslag i CRM ved indkomne kald. Dette enten til medlems- eller kundeservice.

Løsningen blev en telefoni-integration til CRM som Koda har fået:

 • Mulighed for at se navnet på kunden eller medlemmet som ringer ind – inden opkaldet besvares.

 • Når opkaldet besvares, åbnes medlemmets/kundens stamdata i CRM, således at Kodas medarbejder kan se data’erne der er registreret i forbindelse med tidligere samtaler.

Hvad var Kodas behov i forbindelse med EAYLink integrationen?

 • At kunne spore E-mails fra Outlook

 • Mulighedfor at lægge vedhæftede dokumenter direkte i dokumentarkiv

 • Filer kan omdøbes samt til- og fra vælges i forbindelse med overførsel til CRM

 • Henvendelsestype kan registreres direkte i CRM fra EASYLink

 • Bedre statistik på modtagne E-mails

EASYLink i korte træk

EASYLink er vores plugin der effektivt og smidigt journaliserer e-mails og vedhæftninger, der modtages ved eksempelvis sags- eller projekthåndtering.

Med EASYLink gøres E-mails og vedhæftninger tilgængelige i Microsoft Dynamics 365 CE, så organisationer – hurtigt og nemt – kan spore kommunikation mellem alle involverede.

Læs om EASYLink

Da det gode samarbejde bragte Koda i skyen

Efter at have i et lærerigt samarbejde med Koda siden 2019, hvor vi har stået for videreudvikling og support af den daværende løsning, udvidede vi i 2022 samarbejdet. I det nye samarbejde en aftale om at migrerede Kodas Dynamics 365-løsning fra OnPremise til Cloud. Musikorganisationen har med deres Cloud-løsning fået et system der er moderne, og skræddersyet deres behov.

Det har Koda opnået med integrationen?

Alt i alt, er der blevet kortere vej fra medarbejdernes behandling af opkald, til registreringen af oplysninger i CRM. En løsning der både er til gavn for Kodas ansatte da arbejdsgange er blevet lettere, og for Kodas medlemmer og kunder der oplever en bedre service.

 • Opkald registreres automatisk i CRM

 • “Henvendelsesregistreringsvindue” åbnes automatisk og typen af opkald kan registreres

 • En optimeret statistik over opkald fra medlemmer og kunder

 • En moderne Cloud-løsning der efterlever alle fordelene ved at Online-CRM

Skal vi samarbejde?

Gør som en række af landets største a-kasser, fagforeninger, medlemsbaseret organisationer, NGO’er og finansbrancher: Kontakt os og lad os sammen finde den bedste løsning til jeres udfordringer.

Kontakt os