Projekbeskrivelse

Optimerede arbejdsgange – Effektiviserede fundraisings muligheder

Lungeforeningen

I September 2019 indledte Cenvation og Lungeforeningen et samarbejde der har optimeret fundraising af Lungeforeningens forretning.

Projektet var at opsætte en integration til OnlineFundraising, således at den praktiske håndtering af betalinger fra donorer, medlemmer osv. blev optimeret. Lungeforeningen har med integrationen kunne fokusere deres ressourcer på det velgørende arbejde deres forretning er landskendt for.

Ved projektafslutningen havde Lungeforeningen – takket være vores projekt – derudover opnået, at kunne håndtere en bredere palet af forskellige indbetalingsmetoder såsom Betalingsservice, Enkeltdonationer, SMS-donationer samt Mobilepay.

Hvem er Lungeforeningen

Lungeforeningen er en patientforening og sygdomsbekæmpende organisation, der bland andet støtter lungesyge børn, unge og ældre. Organisationen tager mod donationer der enten går til forskning. Lungeforeningen kæmper for at personer med lungesygdomme – og pårørende – får støtten der kan være brug for, hvis hverdagen fortsat skal hænge sammen. Lungeforeningen er også en forløber for at øge kendskabet til lungesygdomme, både politisk og folkeligt i Danmark.

Læs mere på Lungeforeningens hjemmeside

OnlineFundraising – Håndtering af betalingskanaler

OnlineFundraising håndterer betalingskanalerne der skal bruges når – eksempelvis – NGO’er og brancheorganisationer tager imod donationer og medlemsskaber.

Cenvations konsulenter brugte vores eget OnlineFundraisingLink til at skabe et stabilt og pålideligt link mellem kundens Microsoft Dynamics CRM løsning og OnlineFundraising.

Ved brug af OnlineFundraisingLink kan der – direkte i Microsoft Dynamics CRM – vises et komplet billede af organisationens medlemmer og det er derudover muligt, at opsætte automatiserede flows omkring betalinger eller registrering af nye medlemmer.

OnlineFundraising kan håndterer alle betalingskanalerne den enkelte organisation har brug for, når indbetaling fra donorer, medlemer osv. skal modtages.

OnlineFundraisings fordele med Microsoft Dynamics CRM

Komplicerede og langvarige arbejdsprocesser spares væk, i arbejde der er forbundet med at opkræve eksempelvis PBS-aftaler.

Organisationer er sikret flere betalingskanaler, uden selv at skulle betale for udviklingen af integrationerne

Man får en fleksibel platform i Microsoft Dynamics CE, der kan tilpasses forretningens behov – også på længere sigt.

Opsætningen af integrationen til OnlineFundraising blev i samarbejde med OnlineFundraising  og etableret ved brug af Cenvations eget OnlineFundraisingLink. OnlineFundraisingLink giver et stabilt og pålideligt bindeled mellem Lungeforeningens Microsoft CRM løsning og OnlineFundraising.

Efter integrationen var det muligt at strømline og reducere antallet af oprindelige arbejdsgange, da disse pga. integrationen ikke længere var nødvendige.

Læs mere om vores produkt til integrationen af OnlineFundraising

OnlineFundraising kan i praksis bruges af organisationer i alle brancher, der løbende modtager betalinger fra medlemmer, kunder eller donorer.

Læs om produktet her

Skal vi samarbejde?

Gør som en række af landets største a-kasser, fagforeninger, medlemsbaseret organisationer, NGO’er og finansbrancher: Lad os sammen finde den bedste løsning til jeres udfordringer.

Kontakt os