Projekbeskrivelse

SAMARBEJDET MED CA A-KASSE OG KARRIEREPARTNER

CAs A-kasse

CA og Cenvation startede i 2018 et samarbejde, med fokus på at videreudvikle a-kasse løsningen, der er baseret på Microsoft Dynamics CRM-platformen og med dybe integrationer til A-kasse-kernen – Modulus

Hvem er CA?

CA blev grundlagt som Civiløkonomernes A-kasse og var i mange år forbeholdt civiløkonomer. I 2007 blev CA tværfaglig og kan i dag optage alle typer medlemmer. Fokus er dog stadig på målgruppen – ‘business’ folk der arbejder med eller studerer ledelse, økonomi, marketing, HR, IT og lignende. CA kalder sig en ‘karrierepartner’, da CA tilbyder – udover de basale a-kasse-tilbud som dagpenge og efterløn – har en række tilbud. Tilbud om kurser karriererådgivning, netværksgrupper m.m. der har til formål at styrke og udvikle medlemmerne gennem deres karriere. Medlemmer af CA har mulighed for at tilmelde sig CA advokathjælp, der yder professionel hjælp med kontrakter, klausuler, opsigelser og andre juridiske spørgsmål.  CAs advokathjælp er dermed et alternativ til en fagforening.

Læs mere på CAs hjemmeside

VIDEREUDVIKLING AF LØSNINGEN HOS CA’s A-Kasse

Samarbejdet blev indledt med en prøveperiode med indledende opgaver bestående af review af eksisterende udviklingsopgaver, videreudvikling i Microsoft Dynamics CRM og opsætning i ClickDimensions. Allerede efter to dage var de indledende opgaver løst og testet, og CA og Cenvation stod med en løsning der var klar til produktion. Efterfølgende har Cenvation hjulpet med at udvikle nye ønsker fra CA til Microsoft Dynamics CRM-platformen, og derigennem udarbejdet en optimeringsprocess for CAs interne arbejdsgange. Samarbejdet omkring support, vedligeholdelse og videreudvikling af a-kasseløsningen hos CA blev permanent.

Ønsker du sparring?

Skriv til os hvis I vil høre mere om, hvordan vi kan hjælpe jeres virksomhed

Kontakt Os